CIS v.4 Erori

Am inceput acest topic pt k deja sunt epuizat in a gasi o solutie la o problema legata de CIS.

Deci Am WIN7, incerc sa instalez TuneUp 9.0.4400.17 (dau disable la tot in CIS) si dupa instalare incerc sa pornesc TuneUp. IN primul rind nu mi se porneste (scrie Integrator.exe could not start etc) Dau disable la AV de la Comodo, si se porneste. Incerc sa dau in whitelist acest proces in AV, insa nici un rezultat.

Deci problema este in AV. PLus la scanare (euristicks high) Comodo vede multe procese din Tuneup ca infectate, deci false positive.

Ceva sfaturi???

Trimite-le la comodo. Ai optiunea in sectiunea antivirus. Apoi (dupa cateva zile) uita-te la antivirus events si vei vedea daca fisierul e virus sau nu. ;D

Anunta-le ca si FP (Comodo Antivirus Database | Submit Files for Malware Analysis) si ve primi un mail de la ei cand a fost actualizata baza de semnaturi.
Intre timp, parerea mea daca TuneUp-ul nu merge de loc cu AV activat (poate merge cu Heuristic pe pe LOW) atunci dezactiveaza-l temporar (doar sa ai activate celelalte module Defense + / Sandbox / Firewall).
Poti sa incerci asa.

Intradevar daca setezi la HEURISTIC pe o sa ai probleme cu foarte multe procese nu numai cu tune up.Este foarte bine setat pe low si doar la scanare de fisiere si scanare programata sa treci …eventual high.Si eu folosesc tune up,si win 7 ,il am setat pe “low” si nu se deranjeaza.Degeaba trimiti raportul cu antivirusul setat pe highla heuristic pentru ca nu pot face nimic cei de la comodo(face parte din metoda de detectie).Eventual poti trece aplicatia respectiva"suspecta"la fisiere sigure.

Pai pot face ceva :stuck_out_tongue:
Si detectia euristica se bazeaza pe niste “reguli”. Acele reguli se pot modofica astfel incat sa nu mai genereze atatea alarme false.

Corect.