Cis - Premium

S.A. / A.S.

Arkadaşlar 1 hafta önce Cis Premium kurdum ilk kurulumda güncelleme ve tam tarama yaptım

fakat bütün gün gün boyuncaa her dakika kendini güncelliyor …

internete bağlı oolmadığım zamanlarda hata veriyor haliyle !

Merhaba

Güncel Tehditlere karşı herzaman güncel veritabanı etkilidir. Veritabanı güncelleştirmesi istemiyorsanız .

Comodo IS Premium—> Daha —>Tercihler—>Güncelleştirme

Orada http://download.comodo.com yazar. başındada tik işareti vardır.
Etkinin altındaki Tik işaretini kaldırın Tamam dedikten sonra Güncelleştirme çalışmaz. Bu şekilde güncelleştirme yapmaz

Ardından

Comodo IS Premium—> Daha —>Tercihler—> Genel

Program Güncelleştirmelerini otomatik olarak denetle yazan yerin başındaki tik işaretinide kaldırıp Tamam diyin.

Comodo IS Premium—> Antivirus —> Tarayıcı ayarları—>Gerçek Zamanda Tarama

Virus Veritabanını otomatik oalrak güncelleştirme yazan yerin tik işaretini kaldır.Tamam de.

Comodo IS Premium—> Antivirus —> Tarayıcı ayarları—> Elle Tarama

Taramadan önce VirusVeritabanını güncelle yazan yerin tikini kaldır Tamam de.

Comodo IS Premium—> Antivirus —> Tarayıcı ayarları—> Zamanlanmış Tarama

Taramadan önce VirusVeritabanını güncelle yazan yerin tikini kaldır Tamam de.

Artık hiçbirşekilde güncelleştirme yapmaz fakat PC in güncel tehditlere karşı savunmasız kalır.

ben yanlış anlattım galiba arada bi güncelleme sorun değil program açıldığı andan itibarenn gün boyu güncellemede biraz garip değilmi?

Merhaba

Gün içerisinde 5-6 civarında güncelleştirme olabilmekte. Norton, Avira , Kaspersky gibi Güvenlik yazılımlarında da bu durum böyledir. Eğer güncelleştirmelerden sıkıntınız varsa Otomatik güncelleştirmeleri kapatmak için Aşağıdaki iki resimdeki işaretli yerlerin Tik işaretini kaldırarak Manuel olarak kendiniz istediğiniz zaman güncelleştirebilirsiniz.

İyi Günler ,

Kruis