CIS 5.3.xxx.1216 "Unrecognized Files" window bug [NBZ]

The bug/issue

  1. What you did: I Opened the “Unrecognized Files” at D+.
  2. What actually happened or you actually saw: The “Unrecognized Files” window buttons disappeared.
  3. What you expected to happen or see: There was no alert.
  4. How you tried to fix it & what happened: Can not be solved by the user.
  5. If its an application compatibility problem have you tried the application fixes here?: N/A
  6. Details (exact version) of any application involved with download link: N/A
  7. Whether you can make the problem happen again, and if so exact steps to make it happen: N/A
  8. Any other information (eg your guess regarding the cause, with reasons): N/A

Files appended. (Please zip unless screenshots).

  1. Screenshots illustrating the bug: Attached
  2. Screenshots of related CIS event logs and the Defense+ Active Processes List: N/A
  3. A CIS config report or file: N/A
  4. Crash or freeze dump file: N/A

Your set-up

  1. CIS version, AV database version & configuration used: 5.3.xxx.1216, 7233, Internet Security profile.
  2. a) Have you updated (without uninstall) from CIS 3 or 4: No
    b) if so, have you tried a clean reinstall (without losing settings - if not please do)?: Yes
  3. a) Have you imported a config from a previous version of CIS: No
    b) if so, have U tried a standard config (without losing settings - if not please do)?: Yes
  4. Have you made any other major changes to the default config? (eg ticked ‘block all unknown requests’, other egs here.): No
  5. Defense+, Sandbox, Firewall & AV security levels: D+ = Safe, Sandbox = Enabled, Firewall = Safe, AV = Stateful.
  6. OS version, service pack, number of bits, UAC setting, & account type: Vista SP2 32 bit, UAC disabled, Admin account.
  7. Other security and utility software installed: No
  8. Virtual machine used (Please do NOT use Virtual box): No

[attachment deleted by admin]

Thank you for your bug report in the required format.

Moved to verified.

Thank you

Dennis

Build 5.3.xxx.1227

The problem exists in this version also.

Build 5.3.xxx.1236

also…