CB - Bootable Cd?

Elinde Comodo Backup’un bootable disk olan varsa paylaşabilirmi?

comodo’dan vazgeçeciğim gibi görünüyor . boot cd 'si bile yokmuş meğer? ne işe yaradı o kadar yedek alacaksak kurtaramayacaksak?

Merhaba ,

Comodo Backup’un işlevini yanlış anladınız sanırım.Bulut tbaanlı bir yedekleme yapmaktadır ,5 gb ücretsiz olarak alan vermektedir.Dosyalarınızı bu alana yedekledikten sonra istediğiniz zaman bu dosyaları geri alabilirsiniz.

Bootable CD diyorsanız COMODO Rescue Disk mevcut bulunmakta.Bunu yedek almaktan ziyade zararlı temizliği ve güvenli alışverişte kullanılmasını önermekteyiz.

hayır yanlış anlamadık ;D bulut tabanlı yedekleme biliyorum , ama burası türkiye upload ve download ne durumda biliyor olmalısınız :-TU benim 27 GB bir yedek dosyam var , ücretli alan almış olsam ve upload etmeye kalksam 2-3 hafta aralıksız açık bırakmam lazım bilgisayarı ki haftada bir yedeği güncelleyen biriyim ;D ;D

Rescure Disk’i kullandım evet onda sadece zararlı yazılımı temizliyorum güzel bu olayda :slight_smile:

ama bir bootable cd’si olsa sisteme ulaşamaz olduğumuz zamanda harici diskten sistemimizi yeniden kursak çook çok çok iyi olur :love: