Can anybody help me configure CIS for Emule so it will work & be safe?

Hi, I have updated to CIS4, & have tried to use the 6 rule setup like:
https://forums.comodo.com/empty-t14735.0.html
but it seems to be rejecting almost all connections. I am using tcp 40000 & udp 40010 as here:

Rule 1

Action = Allow
Protocol = TCP
Direction = In
Description = Rule for incoming TCP connections
Source Address = Any
Destination Address = Any
Source port = A port range = (start port = 1025 / end port = 65535)
Destination port = your TCP port of emule 40000

Rule 2

Action = Allow
Protocol = UDP
Direction = In
Description = Rule for incoming UDP connections
Source Address = Any
Destination Address = Any
Source port = A port range = (start port = 1025 / end port = 65535)
Destination port = your UDP port of emule 40010

Rule 3

Action = Allow
Protocol = TCP or UDP
Direction = Out
Description = Rule for outgoing TCP and UDP connections
Source Address = Any
Destination Address = Any
Source port = A port range = (start port = 1025 / end port = 65535)
Destination port = A port range = (start port = 1025 / end port = 65535)

Rule 4

Action = Allow
Protocol = ICMP
Direction = Out
Description = Ping the server (edk network)
Source Address = Any
Destination Address = Any
ICMP Details = ICMP Echo Request

Rule 5

Action = Ask (enable Log as a firewall event if this rule is fired)
Protocol = TCP
Direction = Out
Description = Rule for HTTP requests
Source Address = Any
Destination Address = Any
Source port = A port range = (start port = 1025 / end port = 65535)
Destination port = 80

Rule 6

Action = Block (enable Log as a firewall event if this rule is fired)
Protocol = IP
Direction = In/OUT
Description = Block and Log All Unmatching Requests
Source Address = Any
Destination Address = Any
IP Details = Any

Emule has asked to connect to & as I attempted to answer with “treat as (rule named) Emule” it is not in the list of options & I chose not to use “trust”. Is there something obvious I am doing wrong? Thanks in advance & cheers all.