Black screen after login (windows 8)

I downloaded the latest version off this website and installed it. I then restarted and logged into my account but i was greeted with a black screen with visible mouse pointer and nothing. I can start task manager and most other apps but not explorer.exe

Uninstalling comodo makes things right.


I also tried installing Comodo on a fresh windows 8 copy but that didn’t help either
didn’t find this in the known issues list so i posted here.

note: everything is fine in safe mode.

I just want to make sure. Was the version that you installed version 5.12?

Thanks very much for your issue report. We have moved it to the non-format bugs board for the moment, because too much of the information we normally need to replicate a problem and fix it is missing, or it is not in the format we request.

We realize some people may not have the time to do bug report in standard format, and therefore offer the option of a non-format report instead. But the problem is much more likely to be fixed promptly if you edit your first post to create an issue report which meets all criteria in the Checklist and Format. (You can copy and paste the format from this topic). The general reasons why are summarized in that post, the reasons we ask for specific pieces of information are given in this detailed post.

You can get your report moved to the format verified issues board simply by ensuring that it is correctly formatted and all criteria are met, and PM’ing a mod who is active on the bug board.

How did you uninstall Comodo? I have the same problem but as I can’t see anything I can’ t uninstall Comodo.
Safe mode doesn’t allow me to uninstall anything.