Author Topic: Felmeddelande poppar upp!  (Read 10225 times)

Malou_Support

  • Guest
Felmeddelande poppar upp!
« on: June 03, 2009, 07:45:14 PM »
Hej!

För några dagar sedan så installerade jag den svenska språkfilen (uppdatering) som jag hittade inne hos alltomxp.
Skall låta det vara osagt om det är den som orsakar felmeddelandet som poppar upp varje gång jag startar datorn eller startar om datorn. Men fenomenet uppstod i samband med detta.



Vet inte riktigt hur jag skall åtgärda detta i CIS.
Kan det vara som så att jag behöver installera om CIS eller går det att åtgärda på annat sätt?

CIS fungerar precis som det skall trots felmeddelandet.

//Malou
« Last Edit: June 03, 2009, 08:38:08 PM by Malou_Support »

Offline Malou

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Dator/IT Säkerhet! SpywareHunter!
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #1 on: June 03, 2009, 08:49:12 PM »
Hej igen!

Det är jag som har postat ovanstående inlägg med ett annat nick. Anledningen till detta var att mina inloggningsuppgifter ville inte fungera av någon märklig anledning så jag var tvungen att skapa ett nytt konto  >:(

Gjorde nu ett nytt försök med mina gamla inloggningsuppgifter och då fungerade allt som det sig bör igen. Går det att radera det nya kontot på något sätt (ovanstående)?

//Malou

Offline JoWa

  • Humanist
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6517
  • I believe in doubt.
    • Evolutionary history of life
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #2 on: June 04, 2009, 02:33:30 AM »
Hej Malou,

Hm, kan något ha hänt med din cfpconfg.swedish.lang, tro? :-\
Rad 3 (som det visas en del av i din bild) skall innehålla:
Code: [Select]
<string id="101" value="&amp;Om CFPConfig..." />Engelska originalet:
Code: [Select]
<string id="101" value="&amp;About CFPConfig..." />
Bifogar cfpconfg.swedish.lang.

[attachment deleted by admin]
Ubuntu 21.10 | Firefox 93β | HTTPS Only Mode | Privacy Badger
Forum Policy | Comodo Product Help

Offline LeoniAquila

  • Retired moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6745
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #3 on: June 04, 2009, 03:27:39 AM »
Hej igen!

Det är jag som har postat ovanstående inlägg med ett annat nick. Anledningen till detta var att mina inloggningsuppgifter ville inte fungera av någon märklig anledning så jag var tvungen att skapa ett nytt konto  >:(

Gjorde nu ett nytt försök med mina gamla inloggningsuppgifter och då fungerade allt som det sig bör igen. Går det att radera det nya kontot på något sätt (ovanstående)?

//Malou


Hej Malou! Ja, det går att ta bort ditt nya konto (jag kan dock inte göra det, bara banna det ;D). Logga bara in med det, gå till din profil, och titta under Actions i menyn till vänster. Där skall det stå Delete this account. Kontot tas då bort men tråden kommer fortfarande att vara skapad av "Malou_Support", fast som gäst, inte medlem.

Offline Malou

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Dator/IT Säkerhet! SpywareHunter!
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #4 on: June 04, 2009, 07:20:08 AM »
Hej LeoniAquila!

Quote
bara banna det ;D )
Tack det skulle se ut det  ;D

Quote
Logga bara in med det, gå till din profil, och titta under Actions i menyn till vänster. Där skall det stå Delete this account. Kontot tas då bort men tråden kommer fortfarande att vara skapad av "Malou_Support", fast som gäst, inte medlem.
Tack så jättemycket för hjälpen  ;)
Mitt "extrakonto" är nu borttaget och jag är numera mig själv igen (kändes lite som att man var av dubbelnatur här)  ;D

//Malou

Offline Malou

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Dator/IT Säkerhet! SpywareHunter!
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #5 on: June 04, 2009, 07:24:54 AM »
Hej JoWa!

Jag vet faktiskt inte riktigt vad det är som har hänt  ???
Jag laddade ner din svenska språkfil från alltomxp => öppnade mappen => kopierade språkfilen => klistrade in den i CIS mappen där övriga språkfiler finns.

Quote
Rad 3 (som det visas en del av i din bild) skall innehålla:
Tyvärr så är detta allt som är synligt i skärmdumpen (även i orginalet) mer än så syns inte.

Den filen som du bifogar här. Hur gör jag med den?

//Malou

Offline JoWa

  • Humanist
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6517
  • I believe in doubt.
    • Evolutionary history of life
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #6 on: June 04, 2009, 07:32:09 AM »
Hej Malou,

Packa upp och lägg språkfilen i …\COMODO\COMODO Internet Security\Translations (ersätt befintlig cfpconfg.swedish.lang).

Du kan öppna .lang-filerna med Anteckningar, om du vill kolla rad 3 (eller något annat 8)).

Trevligt att du är dig själv igen. :D
Ubuntu 21.10 | Firefox 93β | HTTPS Only Mode | Privacy Badger
Forum Policy | Comodo Product Help

Offline LeoniAquila

  • Retired moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6745
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #7 on: June 04, 2009, 08:05:18 AM »
Märkligt problem ???

Glöm inte att starta om CIS, Malou. (fast den uppmanar dig nog till det, men man får själv starta om just nu. :()

Offline Malou

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Dator/IT Säkerhet! SpywareHunter!
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #8 on: June 04, 2009, 08:37:38 AM »
Hej JoWa & LeoniAquila!

Quote
Trevligt att du är dig själv igen.  :D
Tack  ;D

Har nu gjort som du föreslog JoWa gällande din bifogade fil här. Men tyvärr så hjälpte det inte  :o
Och har även startat om CIS samt även datorn. Hjälpte inte heller det. Meddelandet poppar upp ändå med samma innehåll.

//Malou

Offline Malou

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Dator/IT Säkerhet! SpywareHunter!
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #9 on: June 04, 2009, 09:10:02 AM »
Hej igen!

Det märkliga problemet var jag  88) och ingenting annat. Får väl säga som en annan användare sa inne i alltomxp (tror det rörde sig om liknande problem) "Pinsamt värre"  ;D

Öppnade CIS och gick in i Övrigt => Inställningar => Språk => tittade runt i rullmenyn och hittade "Svenska av användare" och började fundera "vad är det här för något"  ???
Valde dock "Svenska av användare" klickade Ok-knappen => startade om CIS. Oj CIS såg genast mycket annnorlundare ut (till det bättre) gällande texten (Svengelska innan). Gjorde även en omstart av datorn för att kontrollera om meddelandet fortfarande skulle poppa upp.
Men se på den det upphörde med att poppa upp  ;D

Jaja så enkelt var det och nu hoppas jag att jag inte klantar mig mer idag  ;D

Tack för all hjälp  ;)

//Malou

Offline JoWa

  • Humanist
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6517
  • I believe in doubt.
    • Evolutionary history of life
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #10 on: June 04, 2009, 10:15:41 AM »
 :D Förträffligt!

Det slog mig att du kanske inte hade valt svenska efter att ha bytt ut språkfilerna. Visste dock inte att det kunde ge det felmeddelande du fick. ;)

Skall se till att det står Svenska - av användare redan vid installation, av nästa CIS-version…
Ubuntu 21.10 | Firefox 93β | HTTPS Only Mode | Privacy Badger
Forum Policy | Comodo Product Help

Offline LeoniAquila

  • Retired moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6745
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #11 on: June 04, 2009, 10:37:05 AM »
Gött att höra, Malou. O0

Offline Malou

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Dator/IT Säkerhet! SpywareHunter!
Re: Felmeddelande poppar upp!
« Reply #12 on: June 05, 2009, 07:36:26 AM »
Hej JoWa & LeoniAquila!

Gött att höra, Malou. O0
:D Förträffligt!

Det slog mig att du kanske inte hade valt svenska efter att ha bytt ut språkfilerna. Visste dock inte att det kunde ge det felmeddelande du fick. ;)

Skall se till att det står Svenska - av användare redan vid installation, av nästa CIS-version…
Tack  ;)

Nej jag hade inte valt det alternativet. Hade inte en tanke på detta i och med att jag valde Svenska vid installationen av CIS.
Vet inte hur det är med övriga som eventuellt uppdaterar/byter språkfilen om de råkar ut för samma fenomen. Men kan ju vara bra att veta att det kan uppstå.

Låter i vilket fall utmärkt om du uppger detta redan vid installationen  ;)

//Malou

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek