Author Topic: Pentru cei ce folosesc CIS in romana  (Read 20710 times)

Offline Catalin P

  • Malware Research Group
  • Comodo Family Member
  • *****
  • Posts: 78
Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« on: April 15, 2010, 06:33:26 AM »
Pentru cei ce folosesc CIS in romana si au problema cu interfata cand gaseste un "virus" nou aici puteti sa gasiti solutia http://forums.comodo.com/bug-report-cis/av-gui-problem-t55190.0.html pana se rezolva la urmatorul update

Offline bcman

  • Malware Research Group
  • Comodo Family Member
  • *****
  • Posts: 94
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #1 on: June 15, 2010, 11:56:22 AM »
Nu am nicaieri la optiuni limba romana. Stiu unde sunt optiunile si sunt multe limbii, dar nu vad romana. Nici la instalare nu era. Exista traducerea pentru aceasta versiune?

Offline Ovidiu G.

  • Malware Research Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 260
  • The only real valuable thing is intuition-Einstein
    • Comodo Reviews in limba română
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #2 on: June 15, 2010, 01:47:33 PM »
Nu am nicaieri la optiuni limba romana. Stiu unde sunt optiunile si sunt multe limbii, dar nu vad romana. Nici la instalare nu era. Exista traducerea pentru aceasta versiune?

Chiar cand se instaleaza ai optiunea de a selecta limba de instalare si daca ai ratat-o, ai posibilitatea la Settings (More.. > Settings > Language > selectarea limbii). Se pare ca versiunea 4.1 nu are inca traducere in limba romana (cel putin la ce se vede).

Poate Catalin stie mai multe.

[attachment deleted by admin]

Offline bcman

  • Malware Research Group
  • Comodo Family Member
  • *****
  • Posts: 94
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #3 on: June 15, 2010, 02:17:47 PM »
Chiar cand se instaleaza ai optiunea de a selecta limba de instalare si daca ai ratat-o, ai posibilitatea la Settings (More.. > Settings > Language > selectarea limbii). Se pare ca versiunea 4.1 nu are inca traducere in limba romana (cel putin la ce se vede).

Poate Catalin stie mai multe.

Cum spuneam mai sus am verificat acolo si nu era limba romana. Mie nu imi trebuie neaparat traducere pt ca ma descurc mai bine in engleza decat in romana cand vine vorba de asa ceva. Vroiam sa stiu pt a recomanda prietenilor mei si a le prezenta avantajul de a fi si in romana. :-TU

Offline burebista

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 669
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #4 on: June 15, 2010, 02:19:54 PM »
Se pare ca versiunea 4.1 nu are inca traducere in limba romana (cel putin la ce se vede).
A mea are. Dar n-o folosesc ca nu suport traducerile.

[attachment deleted by admin]
If it ain't broke... fix it until it is.

Offline Ovidiu G.

  • Malware Research Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 260
  • The only real valuable thing is intuition-Einstein
    • Comodo Reviews in limba română
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #5 on: June 15, 2010, 02:25:10 PM »
A mea are. Dar n-o folosesc ca nu suport traducerile.

Interesant cum la mine nu apare. Oricum, si daca avea, alegeam la fel limba engleza deoarece prefer limba originala in care a fost facut produsul (traducerile pot sa nu fie chiar obiective si de multe ori sa fie ambigue).  :)

Offline bcman

  • Malware Research Group
  • Comodo Family Member
  • *****
  • Posts: 94
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #6 on: June 15, 2010, 02:35:08 PM »
Ciudat, nici la mine nu apare. O fi vreun bug :-\

Offline Cristy

  • Malware Research Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 275
  • Romania
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #7 on: September 22, 2010, 01:58:07 PM »
Se pare ca versiunea 4.1 nu are inca traducere in limba romana.

Nici CIS5 nu are inca.

Offline RealNature

  • Star Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1277
  • Nothing without God
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #8 on: October 08, 2010, 05:25:37 PM »
Salutare! Stie cineva ce pot face ca sa trec cu succes testul de pe grc.com,folosesc un roter RPC 1+4p broadband router, dupa ce fac testul asta obtin:



Solicited TCP Packets: PASSED — No TCP packets were received from your system as a direct result of our attempts to elicit some response from any of the ports listed below — they are all either fully stealthed or blocked by your ISP. However . . .



Unsolicited Packets: PASSED — No Internet packets of any sort were received from your system as a side-effect of our attempts to elicit some response from any of the ports listed above. Some questionable personal security systems expose their users by attempting to "counter-probe the prober", thus revealing themselves. But your system remained wisely silent. (Except for the fact that not all of its ports are completely stealthed as shown below.)



Ping Reply: RECEIVED (FAILED) — Your system REPLIED to our Ping (ICMP Echo) requests, making it visible on the Internet. Most personal firewalls can be configured to block, drop, and ignore such ping requests in order to better hide systems from hackers. This is highly recommended since "Ping" is among the oldest and most common methods used to locate systems prior to further exploitation.



Ce pot sa fac sa trec si testul de Ping Reply, am mai citit pe net dar chiar nu stiu ce anume sa setez la roter sa blocheze acest "ping reply", din cat am vazut tre sa setez roterul sa blocheze "icmp echo", dar chiar nu am vazut nimic de genu in meniul de setare al routerului, am dat si setarea de stealth la porturi de la firewall setting dar degeaba! Ma poate ajuta cineva va rog! :'(

Offline Cristy

  • Malware Research Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 275
  • Romania
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #9 on: October 16, 2010, 03:41:24 AM »
Vedeti ca am urcat eu pe  http://forums.comodo.com/beta-corner-cis/comodo-cis-5x-localizations-t51090.840.html versiunea 2.0 a traducerii mele in limba romana pentru CIS 5. Daca are cineva vreo parere, nu ezitati sa postati.

Offline PaVaRoTi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #10 on: October 19, 2010, 04:05:25 AM »
Vedeti ca am urcat eu pe  http://forums.comodo.com/beta-corner-cis/comodo-cis-5x-localizations-t51090.840.html versiunea 2.0 a traducerii mele in limba romana pentru CIS 5. Daca are cineva vreo parere, nu ezitati sa postati.

Multumim cristy_maxspeed   ;)

Offline eugen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #11 on: October 28, 2010, 06:01:18 AM »
Multumesc frumos,ai facut o treaba super,toata stima din partea mea ;D :-TU :-TU :-TU (:CLP)

Offline viorelrusu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #12 on: November 11, 2010, 04:26:18 AM »
Vedeti ca am urcat eu pe  http://forums.comodo.com/beta-corner-cis/comodo-cis-5x-localizations-t51090.840.html versiunea 2.0 a traducerii mele in limba romana pentru CIS 5. Daca are cineva vreo parere, nu ezitati sa postati.

Super treaba! Felicitari si tot respectul! :-TU

Offline Cristy

  • Malware Research Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 275
  • Romania
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #13 on: November 11, 2010, 11:55:47 AM »
Ultima versiune: v2.3!
« Last Edit: July 20, 2011, 08:01:26 AM by Cristy »

Offline RealNature

  • Star Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1277
  • Nothing without God
Re: Pentru cei ce folosesc CIS in romana
« Reply #14 on: May 31, 2011, 10:53:12 AM »
Salut problema e ca traducerea nu se incadreaza in fereastra de avertizare sau chiar in fereastra principala la unele categorii sau la unele avertismente din cauza lungimii textului, ar trebui facuta o traducere mai prescurtata ca sa reduca din lungimea textului! Respect pentru munca depusa pana acum! :-TU

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek