Author Topic: CIS update error  (Read 1875 times)

Offline yro

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 667
CIS update error
« on: September 07, 2015, 12:06:48 PM »
Im experiencing an error on CIS update.

When I click the update button I get the error: Erro: 0x80070002 - O sistema não pode encontrar o arquivo especificado.

See screenshot.


« Last Edit: September 07, 2015, 12:26:07 PM by yro »
Sorry about my english.. :P

Offline yro

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 667
Re: CIS update error
« Reply #1 on: September 07, 2015, 12:20:54 PM »
The topic was moved because?

Its not related to some configuration. Its some error on cis servers.
Sorry about my english.. :P

Offline wasgij6

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 5718
Re: CIS update error
« Reply #2 on: September 07, 2015, 12:37:32 PM »
You are asking for help which belongs in the help topic
| Win 10 Pro (x64) | UAC Disabled | CCAV | Intel i7 4770k | Asus Maximus VI Formula Mobo | Asus GeForce GTX 780 | G.Skill TridentX 32gb RAM | Samsung 850 Pro SSD |

Offline yro

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 667
Re: CIS update error
« Reply #3 on: September 07, 2015, 01:27:31 PM »
its not a help request. i pointed out a problem with cis update server. the post was intent to show comodo employees the problem.

anyway, they released an update. maybe its a problem with cis servers getting updated with this new release..
Sorry about my english.. :P

Offline Jose Pinho

  • Comodo Member
  • **
  • Posts: 33
Re: CIS update error
« Reply #4 on: September 07, 2015, 04:41:21 PM »
Hi yro,

I had the same issue for some time while trying to update CIS. It was like a couple of hours ago ( I am located at a UTC - 03:00 time zone). Now, however, the update is working smoothly and Comodo was updated to its lateste version ( Google Chrome hotfix). Not sure you will see the same, but after CIS program versionwas updated, its icon at the task tray indicated it needed to have the virus signatures updated, what I did without any glitch.
Now the "Sobre" (About) link shows:
Program Version (Versao do Produto): 8.2.0.4703
Databank Version (Versao do Banco de Dados): 23194
And so far, so good for Google Chrome browser version 45, after chrome.exe was removed from the exception list of HIPS.

Jose Pinho


 

Offline captainsticks

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 11198
    • Comodo Help
Re: CIS update error
« Reply #5 on: September 07, 2015, 07:33:13 PM »
Hi yro,
Is your system portable, are you able to see if you get the same result at another connection location?
Do you have access to another system to try at the same location?
This would help eliminate whether it is the system or the location that has the issue.

Thanks.

Offline yro

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 667
Re: CIS update error
« Reply #6 on: September 08, 2015, 06:21:13 AM »
all working fine on 3 machines (2 laptops and 1 desktop).

I guess the problem was related to the cis server getting populated with the new version.
Sorry about my english.. :P

Offline EricJH

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 25474
Re: CIS update error
« Reply #7 on: September 08, 2015, 12:16:57 PM »
I find that hilarious...
Millions of users, one or two of them having update Problems and it's Comodos fault...
How could that be?
If all of us would have Update problems it would probably be Comodos fault (even that is not certain because it still could be so many other things) but one or two...
Please refrain from ridiculing other forum members. It could a load balancer issue that affected serving the Americas and not Europe f.e.. We don't know what caused it.

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek