Author Topic: CIS Does Not Appear in tray  (Read 8395 times)

Offline Quantum_Mechanic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: CIS Does Not Appear in tray
« Reply #15 on: November 02, 2008, 12:56:56 PM »
I downloaded your txt file and renamed it and here is what happened:

Line 1 error - to many command line parameters

Line 2 error - to many command line parameters

Line 3 error - "taskkill" not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

This was on my machine running XP Home 32 bit SP3. This being the machine that has the tray problem. Out of curiosity, I sent it over to my other machine which is running XP Pro 32 bit SP3. Line 1 and Line 2 displayed the same error but Line 3 functioned. Taskkill must exist as a command in Xp Pro and not in XP Home

Offline Quantum_Mechanic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: CIS Does Not Appear in tray
« Reply #16 on: November 03, 2008, 11:47:31 AM »
To but an end to this thread, Miraculously, this AM both the SafeSurf and CIS icons started showing up in the tray. For how long, who knows?????

Offline Ronny

  • Retired - Product Translator
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 13543
  • Retired - Volunteer Moderator
Re: CIS Does Not Appear in tray
« Reply #17 on: November 03, 2008, 01:42:04 PM »
Strange, could be some sort of boot "timing", you did not change anything ? install/uninstall sofware, ran windows updates etc, booted with a usb drive attached etc etc ?
Retired - Volunteer Moderator
Any concerns? Please send me a PM or review the Forum Policy -  update Jan 3rd 2013!

Offline Quantum_Mechanic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: CIS Does Not Appear in tray
« Reply #18 on: November 03, 2008, 01:49:44 PM »
No, I just shut this machine down last night and when I booted it this AM, the tray was ok. I rebooted 3-4 times and now it is ok every time. Go Figure......

Offline Ronny

  • Retired - Product Translator
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 13543
  • Retired - Volunteer Moderator
Re: CIS Does Not Appear in tray
« Reply #19 on: November 03, 2008, 02:33:21 PM »
Don't break your brain on it, it still are computers  (:WIN) and they have strange habits sometimes.
Retired - Volunteer Moderator
Any concerns? Please send me a PM or review the Forum Policy -  update Jan 3rd 2013!

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek