Author Topic: Can't send mails while using SecureEmail  (Read 15429 times)

Offline patrice58

  • Computer Security Testing Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 836
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #15 on: April 13, 2009, 06:30:36 PM »
Err what part and how?
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,

Offline Eric Cryptid

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 2847
  • Security Saskquatch
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #16 on: April 14, 2009, 02:33:51 AM »

Moderator: Any concerns? PM me and/or review the Forum Policy
System: 64 bit Win 10
Realtime Protection:CIS 12

Offline patrice58

  • Computer Security Testing Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 836
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #17 on: April 14, 2009, 08:39:05 PM »
That has not helped as I have the same problem. Thanks a lot for all your help thus far.
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,

Offline Eric Cryptid

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 2847
  • Security Saskquatch
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #18 on: April 15, 2009, 07:42:35 AM »
Please uninstall CSE and then re-install it.

It seems to resolve the issue for some users, especially those who have used an older version.

https://forums.comodo.com/empty-t31127.0.html

Ericc

Moderator: Any concerns? PM me and/or review the Forum Policy
System: 64 bit Win 10
Realtime Protection:CIS 12

Offline bulkaeu

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 177
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #19 on: April 15, 2009, 10:24:42 AM »
Hi, Leon

We successfully reproduced your issue and fixed it.

This fix would be available in the very next release of CSE.
I'll post here as soon as it will be available.

Thanks for selecting COMODO!

Regards, Eugene.

Offline patrice58

  • Computer Security Testing Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 836
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #20 on: April 15, 2009, 07:04:02 PM »
Thanks Eugene.
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,

Offline bulkaeu

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 177
Re: Can't send mails while using SecureEmail
« Reply #21 on: May 21, 2009, 07:49:34 AM »
Hi,

This issue was fixed in  version 2.0.0.9 of Comodo SecureEmail.

Now version 2.0.0.10 is available:

http://forums.comodo.com/feedbackcommentsannouncementsnews_about_cse/comodo_secureemail_20010_released-t38536.0.html

Regards, Eugene

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek