Author Topic: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....  (Read 132883 times)

Offline Max Buglakov

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #15 on: October 14, 2009, 10:26:52 AM »
on some site the banner doesn't appears so what does this mean??
That means some sites have quite complex structure which comodo "banner developers"
do not want to ruin in order to insert the banner.
Reactor... online.
Sensors... online.
Weapons... online.
Creating trust... online!

Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #16 on: October 28, 2009, 09:06:43 PM »
I have a problem:




See the error?  Well there isn't any "billing" forms...

munya

  • Guest
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #17 on: October 29, 2009, 07:15:57 AM »
I have a problem:




See the error?  Well there isn't any "billing" forms...

do logout and try to sign up to Free TrustConnect as not logged user.

Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #18 on: October 29, 2009, 08:19:44 AM »
do logout and try to sign up to Free TrustConnect as not logged user.

I had tried and that didn't work either.

Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #19 on: October 29, 2009, 08:27:49 AM »
I guess I had to create a new account.  Then it worked.

Offline typerextreme

  • Comodo Family Member
  • ***
  • Posts: 50
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #20 on: November 06, 2009, 07:36:13 PM »
I tried to sign up while logged in to my account, and while i wasn't. When I wasn't i specified that I had an account. Gave me the billing error. Oh and one little side note, it says there were 4 problems but only lists 3.
My specs

Windows Vista Home Premium SP2
Processor: Intel Pentium Dual Core 1.47Ghz
RAM: 2gb
Video card: Mobile Intel Chipset 965 256mb (if i read it right) video memory

CIS Premium latest version & latest db
Spybot S&D 1.6.2
Browser: Google Chrome stable

Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #21 on: November 07, 2009, 04:21:24 PM »
I tried to sign up while logged in to my account, and while i wasn't. When I wasn't i specified that I had an account. Gave me the billing error. Oh and one little side note, it says there were 4 problems but only lists 3.

You have to create a new account on the TC Free Signup page.  Using an older account gives that error.

Offline typerextreme

  • Comodo Family Member
  • ***
  • Posts: 50
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #22 on: November 07, 2009, 09:12:51 PM »
You have to create a new account on the TC Free Signup page.  Using an older account gives that error.

Ah ok, i'll try it.
My specs

Windows Vista Home Premium SP2
Processor: Intel Pentium Dual Core 1.47Ghz
RAM: 2gb
Video card: Mobile Intel Chipset 965 256mb (if i read it right) video memory

CIS Premium latest version & latest db
Spybot S&D 1.6.2
Browser: Google Chrome stable

Offline SS26

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1925
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #23 on: February 03, 2010, 12:44:44 PM »
Thanx Comodo for Free TC.  For continuing of providing TC for free.  Really wonderful service.

Offline AyeAyeCaptain

  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 619
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #24 on: February 03, 2010, 12:51:14 PM »
Never noticed this one before! I know what I'm about to do....  ;D
Film Scum Remake
Comodo: Where is your Tool
User: What Tool?
Comodo: This f****** Tool.
Protect Yourself With Comodo...... lol

Offline pauliepablo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #25 on: March 05, 2010, 05:45:04 PM »
I downloaded it last night. It had the banner as mentioned but my
homepage (yahoo us) switched to yahoo uk i dont live in uk. Also all my google searches brought up euro sites like playsatation.com euro. Can this be changed.




Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #26 on: March 05, 2010, 07:43:39 PM »
I downloaded it last night. It had the banner as mentioned but my
homepage (yahoo us) switched to yahoo uk i dont live in uk. Also all my google searches brought up euro sites like playsatation.com euro. Can this be changed.

The server TrustConnect routes through is probably in the UK, then.  That shows it is doing its job.  :)

Offline Kyle

  • Computer Security Testing Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 3679
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #27 on: March 05, 2010, 09:42:17 PM »
Hey, Has the 10gb bandwidth limit been increased\scratched ? Thats the only thing holding me back from using it  :-\
Windows 7 x64
AMD FX 8120, 8gb ram, ATI 6870 1gb

Offline SS26

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1925
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #28 on: March 06, 2010, 03:36:00 AM »
Has the 10gb bandwidth limit been increased\scratched ?
Couple of days ago was checking account's statistics and 10 gb limit was there. 
As for me 10gb is quite sufficient :-X

Offline mskhalil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: You wanted Trustconnect and wanted it for free!....Well....
« Reply #29 on: March 09, 2010, 09:10:40 AM »
thanks

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek