Author Topic: [CMS 3.0 BETA] Notification Bug (RESOLVED)  (Read 980 times)

Offline Graham1

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1873
[CMS 3.0 BETA] Notification Bug (RESOLVED)
« on: April 05, 2015, 05:42:54 PM »
CMS icon does not appear when "Show system notification" is checked under Settings.

:)

Tablet: Hudl HT7S3 (4.2.2)

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: August 31, 2016, 11:54:45 PM by Graham1 »
Ubuntu 16.04 LTS (x64) | Chromium | uBlock Origin | Privacy Badger | HTTPS Everywhere

https://www.thevenusproject.com | Beyond Politics Poverty and War

Offline MuratG

  • Comodo Staff
  • Comodo Loves me
  • *****
  • Posts: 119
Re: [CMS 3.0 BETA] Notification Bug
« Reply #1 on: April 13, 2015, 05:41:56 AM »
Hi;
Thanks for valuable feedback. We are working on it

Murat

Offline Graham1

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1873
Re: [CMS 3.0 BETA] Notification Bug
« Reply #2 on: April 13, 2015, 02:21:59 PM »
Since re-installing CMS 2.7.4, the same has occured for that version now. I have re-installed 2.7.4 three or four times now but CMS's notification icon still does not appear :'(. Installing Avast (for testing) displayed it's icon in the notification area so I don't think it's an issue with the Hudl.

:)
Ubuntu 16.04 LTS (x64) | Chromium | uBlock Origin | Privacy Badger | HTTPS Everywhere

https://www.thevenusproject.com | Beyond Politics Poverty and War

Offline Graham1

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1873
Re: [CMS 3.0 BETA] Notification Bug
« Reply #3 on: April 14, 2015, 11:47:05 PM »
The option "Show notifications" under App info (Settings, Apps) for CMS 3.0 (inc. 2.7.4) wasn't checked. Once this was enabled, the icon appeared in the notification area.

:)
« Last Edit: April 14, 2015, 11:51:06 PM by Graham1 »
Ubuntu 16.04 LTS (x64) | Chromium | uBlock Origin | Privacy Badger | HTTPS Everywhere

https://www.thevenusproject.com | Beyond Politics Poverty and War

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek