Author Topic: Resolved - Hopsurf 0.9.0.46 Bug - Toolbar Doesn't Update to New Ratings...  (Read 11366 times)

Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Ok, here we go:

Windows Vista 32bit, Home Premium
Firefox 3.0.12
Just updated to Hopsurf 0.9.0.46; no problem before updating


Anyway, the HopSurf toolbar is "frozen".  It doesn't update the Likes/Dislikes when I go to a new page/site, and if I click the Reviews button, it goes to the HopSurf review page for the first site that opened when I started Firefox.


Example:
My homepage is Bing.com.  When I start Firefox, Bing.com comes up, and the HopSurf toolbar displays the options for Bing.com.  But when I go to this forum, the ratings don't change.  I know that there are 14 likes for this forum, but the toolbar only shows the 0 likes & 0 dislikes that Bing has.  And if I click the "Review" button, it goes to Bings review page instead of Comodo Forum's.

Get it?  ;)


EDIT: I uninstalled and reinstall HopSurf, but I still have the problem.



Resolved.
« Last Edit: August 03, 2009, 05:09:25 PM by LaserWraith »

Offline Vadym

  • Comodo Staff
  • Comodo Loves me
  • *****
  • Posts: 132
Hi LaserWraith.
Thank you for the feedback.
Can you provide us some info so that we could look at this issue, please.
Do you have some other FF add-ins installed? If yes - please list them with version numbers of each.
How fast is your internet connections?
Can you send a screenshot of the issue?

Kind regards,
Vadym.

Offline LaserWraith

  • pillow fighting fool
  • Usability Study Member
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4590
  • I'm going to go out with a bang
Sorry for late reply....but I just formatted and now it is all right.

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek