Author Topic: COMODO Aplication Agent is not running!  (Read 9867 times)

Offline razor74

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 151
COMODO Aplication Agent is not running!
« on: July 03, 2008, 01:36:12 PM »
I encountered this error in this evening accidentally, when i opened firewall gui to see the status of the aplication... I run the diagnostic and found nothing.

[attachment deleted by admin]

Vettetech

  • Guest
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #1 on: July 03, 2008, 01:43:08 PM »
Its probably best to to a complete uninstall and reinstall. That should take care of everything. I use Revo Uninstaller.

Offline razor74

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 151
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #2 on: July 03, 2008, 02:07:36 PM »
Firewall is not initializing.... He stays in this state about 2 minutes , after that this error apear. Today it's the first time whan i encountered first serios problem with this firewall. But in matter of stability nd security this is not good... I didn't noticed until i opened the comodo interface.

I put a crash dump here - maybe helps in anyway... I think we must find the cause of this unespected crashes because i'm not the only person with this kind of problems, nd here we talk about a firewall - with it should be better than other aplications in matter of stability...

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: July 03, 2008, 02:18:34 PM by razor74 »

Offline Silent Assassin

  • Product Translator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 448
  • SILENCE! I'll kill you! ;-)
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #3 on: July 03, 2008, 02:24:33 PM »
I encountered this error in this evening accidentally, when i opened firewall gui to see the status of the aplication... I run the diagnostic and found nothing.

I also had this problem and the diagnostic utility found nothing either.

However, after a reboot everything was working fine and it works fine to this day.

That's probably a minor conflict in the background which caused this issue.

I encountered this problem on the newest build: 3.0.25.378
« Last Edit: July 03, 2008, 02:43:36 PM by crysisfan »

Vettetech

  • Guest
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #4 on: July 03, 2008, 03:01:14 PM »
Firewall is not initializing.... He stays in this state about 2 minutes , after that this error apear. Today it's the first time whan i encountered first serios problem with this firewall. But in matter of stability nd security this is not good... I didn't noticed until i opened the comodo interface.

I put a crash dump here - maybe helps in anyway... I think we must find the cause of this unespected crashes because i'm not the only person with this kind of problems, nd here we talk about a firewall - with it should be better than other aplications in matter of stability...

Please follow my instructions as previous posted and let me know what happens. Will only take you 5 minutes. If any application isnt working properly its always best to uninstall it and reinstall it.
« Last Edit: July 03, 2008, 03:04:02 PM by Vettetech »

Offline razor74

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 151
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #5 on: July 03, 2008, 03:16:47 PM »
I uninstalled and installed again and now works fine... But still, after windows finish complete boot-up, the firewall still initialising, after that "all sistems are active and running" . Now the firewall is initialising wery slow.  Other security programs i have is Comodo Boclean and Nod 32 V.3. Hamachi VPN is another network aplication that start with windows automatically.

Vettetech

  • Guest
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #6 on: July 03, 2008, 03:41:45 PM »
I also am running Comodo and NOD32. You don't need BOClean. Comodo is always the last program to load in the systray. You might want to try defragging your boot files and hard drive. Also try cleaning out your prefetch folder.

Offline darealcast

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: COMODO Aplication Agent is not running!
« Reply #7 on: September 04, 2008, 07:52:21 AM »
for me it was the security in "services "........(administrative tools ).........had to boot to safe mode........go to program files .......click security.........advanced......"find".....add "system"
to the list .give it "full control".......worked like a charm........xp-sp3.....

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek