Author Topic: During boot pass entering, Vista does not boot with Err2Err3 message  (Read 10583 times)

Offline colos

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Hello,

On a Compaq laptop I made a fresh Vista install with SP2 witch took me 24 hours including all the added applications and settings, I installed CDE and encrypted the boot drive with a 8 character passphrase. CDE was doing this overnight and in the morning I found the PC at the boot screen "Enter password". So CDE did not give me the option to create a recovery boot CD before rebboting the PC... I am entering the correct pass at the boot screen but it gives me Err2Err3 message and I can only reboot... Now I can not get to Vista recovery console only to CMD or full Factory System reinstall that I can do. CMD bootrec.exe can not find any OS installation, I guess bec it reacheds only the encrypted data as CDE did not decrypt at the boot....

I attempted to create a CDE recovery disk on my other XP PC which is PGP whole disk encrypted, I installed CDE and it had to be restarted. During rebbot PGP WDE requested my pass as usual, I typed, OS started to boot but after a few sec with a blue screen it has crashed and rebooted. Luckily I suceed to recover this desktop PC with the built in XP restore to an earlier point function. Anyway, CDE recovery disk could be created only on the PC with which I have trouble, bec CDE is asking some encryption data/file or so...

I am really unsatisfied with this CDE, it has ruined my 24h job and I do not knwo what to to now! PGP WDE is working perfectly for 2yrs on my PCs. I trusted CDE because of the good performance of Comodo Internet Security. Now I would really dare to install CDE on any other PC to try to decrypt the Compaq HDD in subject. I just want to get rid of CDE from my PC.

PLEASE HELP ME URGENTLY!
« Last Edit: October 17, 2010, 06:10:20 AM by colos »

Offline CARON67

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 111
Re: During boot pass entering, Vista does not boot with Err2Err3 message
« Reply #1 on: November 22, 2010, 09:42:58 AM »
Hi colos ,
My is only a little suggestion .
You can to try at to disable at the moment the module U.A.C , thanks
Kind regards

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek