Author Topic: Wireless Gadget in Vista not working after Comodo (3.0.7.208 beta)  (Read 3814 times)

Offline Angel_One

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Hi !!!

I hope that someone can halpe me with that

I have Vista  and when i install the firewall Comodo (CFP_Setup_3.0.7.208_XP_Vista_x32_BETA)
Beta my wireless Gadget in windows Sidebar stop working it's not showing any signal - only on the Sidebar.
The network  itself Connected
When i uninstall Comodo everything going back and working
Any Suggesting
« Last Edit: August 18, 2007, 06:05:02 AM by gibran »

Offline LeoniAquila

  • Retired moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6745
Re: Wireless Gadget in Vista not working after Comodo
« Reply #1 on: August 17, 2007, 11:14:52 AM »
(:WAV)
Hi Angel_One, welcome to the forums!

I moved you post to the BETA Corner. Personally I don't have Vista so I can't help you with this one, hopefully someone else can.

/LA

Offline Chuck_C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
Re: Wireless Gadget in Vista not working after Comodo (3.0.7.208 beta)
« Reply #2 on: August 20, 2007, 10:49:46 AM »
Just install this weekend and have the same problem.  I didn't consider it a problem until I read the note above..  Not going to stop anything and I'm sure it will be fixed soon.

Offline slide_k9

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Wireless Gadget in Vista not working after Comodo (3.0.7.208 beta)
« Reply #3 on: September 09, 2007, 02:37:29 PM »
This is a problem on Vista x64 also :)

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek