Sayın Comodo Yetkilileri;
Buraya yeni ve önemli Önerilerimi de sunmak istedim:
1.önerim)Comodo İnternet Secuirty programı ayda antivirüs programı aktif iken kullanıcı eğer uzun süre Bilgisayarın işlemci ve ram'ini aşırı kullanmıyorsa otomatikman tarama(scan başlasın) ayrıca bunu manuel açıp,kapatabilsin kullanıcı,bilgisayar boş durucağına tarama yapsın tekrar işlemci artında otomatikman duraklatsın diğer boş zamanı beklesin

2.önerim)Yazılımın oluşturabileceği antivirüs(cd) şeklinde bir ek özellik olmalıdır.
3)Klavyenin çalışmamasına karşı yazılımda ek olarak klavyeyi mause ile kullanacağımız ek özellik..
4)Explorer anasayfasını kilitleyip,Comodo güvenlik yazılımında değiştirebileceğimiz,bir özellik..
5)Güvenlikle ilgili olmasada ek olarak,Cd/Dvd/Blueray gibi ortamları antivirüs üzerinden,çıkartıp,içeri alabilmeyi sağlayan bir özellik,içeri alıncada direk taramaya geçen bir özellik kullanıcıya kolaylık sağlayabilir
6)Antivirüs üzerinde çok güvenli bir dosyalama bölümü bulunsa,kullanıcı tüm önemli bilgilerini & dosyaları,sadece kendisinin bildiği bir şifre girerek ulaşabilmelidir.
7)Comodo yazılımı kişinin bilgisyarının ram & işlemcisine göre tarama esnasında aktifliğini sağlasa,örnek:yüksek kapasiteli bir bilgisayarda taramaları(hızlı ve tam taramalar hariç)gerçek zamanlı taramaları yüksek hızda tarayarak kasarak çalışsa,düşük bir sistemde sistemii yormuyacak şekilde çalışsa daha güzel ve ilklere adım atabiliceğinizi düşünüyorum.Bunu yapabilirseniz kullanıcı, ''x'' program hızlı Comodo yavaş gibi durumlar ortadan kalkar,Comodo güvenlik yazılımı pcnin durumuna bakarak yavaş yada hızlı taramalar yapar buda çok gzel bir sistem olabilir..
8)Eğer CİS All-İn-One ücretsiz olucaksa ek olarak programın içini maliyetleri azaltmak adına sade ve küçük bir reklam panosu konulabilir,hem kullanıcı karlı çıkar hemde Comodo...Bu reklam panosunda Comodonun yenilikleride olabilir anlaşmalı başka şeylerde..

Saygılarımla Ertan