Welcome, Guest. Please login or register.
December 25, 2009, 04:39:11 AM

Login with username, password and session length

345102 Posts
38099 Topics
86509 Members

Latest Member: Crowe

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Turkce / Turkish
| | | |-+  Re: Give all that for FREE!!! What's the Catch? How does Comodo Make Money?
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Re: Give all that for FREE!!! What's the Catch? How does Comodo Make Money?  (Read 1096 times)
Kartalhan
Newbie
*

« on: April 08, 2009, 04:08:08 AM »

Selam,
İngilizcem çok parlak değil,bu yüzden Melih ismini görünce Türkçe yazmak istedim.Zaten sorun bana özgü olsa gerek çünkü koca internette hiçbir ipucuna rastlamadım ya da rastladıklarımı anlamadım.Şimdi şöyle;
Ben Comodo Internet Security free edition'ı kurdum ve daha ilk taramada ithsgt.sys dosyasını malware olarak görüp karantinaya aldı.Buraya kadar normal olan herşey benim bir anlık hatamla değişti.Comodo'yu silmek durumunda kaldım ve karantinadaki dosya uçtu gitti.Bu dosya forumda belirtildiği gibi aslında bir malware değil,az bilinen ama önemli bir gizli sistem dosyası ve ancak Windows en baştan kurulduğu sırada köke yerleştirilen bir dosya.Yani hiçbir yerde bu dosyayı bulup yerine koyamadım.Format atmak istemiyorum...
Şu an hardware devices kısmında non-plug and play devices bölümünde ithsgt aygıtını çalışmaz durumda gösteriyor.Bu yüzden DVD-CD yazarken ve okurken inanılmaz bir yavaşlık sözkonusu.Şimdi sual şu,diski formatlamadan bu ithsgt.sys dosyasını nereden bulabilirim yahut başka bir çözüm var mı?
Ne bu internet hikayesinden ne de bu Windows martavalından çok fazla anlarım.Bu yüzden eğer cevap verirseniz sevinirim.
...ve umarım "ingilizce yazman gerekiyor" şeklinde bir cevap almam.Comodo'nun başkanı Türk,programcılarının bir kısmı Türk,forumda bir çok Türk var ve bunun karşılığında böyle bir cevap yakışıksız olur.Hem dediğim gibi bu spesifik bir problem...

Düzeltme:Sanırım acele etmişim,forumu tam incelemeden bu yazıyı yazdım.Aşağıda Türkçe yazabileceğim bir kısım varmış,yeni farkettim.İsterseniz bunu oraya taşıyabilirsiniz.Kusura bakmayın,acemilik işte...
« Last Edit: April 08, 2009, 08:24:25 AM by Melih » Logged
Tags:
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.03 seconds with 17 queries.