Welcome, Guest. Please login or register.
November 18, 2008, 03:59:23 PM

Login with username, password and session length

212171 Posts
24521 Topics
57698 Members

Latest Member: bebop

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Turkce / Turkish
| | | |-+  3.0.11.246 hakkında görüşler,öneriler...
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 3.0.11.246 hakkında görüşler,öneriler...  (Read 1282 times)
ferdcasx
Newbie
*

« on: November 17, 2007, 07:11:00 AM »

yaklasik 3 gundur deneme amacli 3.0.11.246 RC1 surumunu kullaniyorum.3 gunluk test periyodundan sonra kendimce gorus ve onerilerimi yazmak istedim.oncelikle gene harika bir is cikardiginiz icin tebrikler! Comodo Rocks

ilk olarak arayuze deginelim,2.4 surumune oranla daha gosterisli ve goze hitap eden bir arayuz olmus,makyaj ise yaramis.

islemci kullaniminin da 2.4 surumune oranla cok daha iyi oldugunu gordum.24 saatlik kullanimda 2.4 versiyonu islemciyi bir hayli yorarken,3.0.11.246RC1'de boyle bir sorunla karsilasmadim.islemci kullanimi konusunda ciddi anlamda mesafe kat edilmiş.aynı durum bellek kullanimi icin de gecerli.

programin defence+ kismi hosuma gitmedi acikcasi.firewall denilince sadece paket trafigini kontrol etmesini,internet giris-cikislarini guvenli hale getirmesini bekleyen birisi oldugumdan,entegre dosya korumasini pek sevmedim.ozellikle program ekle/kaldir islemlerinde installation moda gecmeyi unuttugumda ciddi anlamda rahatsizlik verdi.installation moda gectigim zamanlarda da 30 saniyelik reminder ayni etkiyi yapti.isin kotu tarafi 30 saniyeyi degistirme(daha uzun hale getirme) ayari varsa da bulamadim.defence+ bana gore defence- oldu.

firewall events kisminda eski versiyondaki gibi aninda gosterme olmamasi da bana gore kotu olmus ama active connections kisminin dizayni eski versiyona gore guzel ve daha basarili.

sonucta begenmedigim bir-iki degisiklik olsa da comodo guzel islerinden birini daha cikarmis.harcadiginiz emek icin tesekkur ediyorum ve ellerinize saglik diyorum.
ve en kisa zamanda final surumunu gormeyi umuyorum.

iyi calismalar,saygilar.
Tags:
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Firewall
Page created in 0.11 seconds with 19 queries.