Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 20, 2013, 03:07:51 AM

Login with username, password and session length

669205 Posts
71154 Topics
145763 Members

Latest Member: zerovirus

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Turkce / Turkish (Moderators: zinarali, offchu, Sporsal)
| | | |-+  COMODO İle İlgili Tüm Sorularınız Buraya...
« previous next »
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Go Down Print
Author Topic: COMODO İle İlgili Tüm Sorularınız Buraya...  (Read 66937 times)
Sporsal
Global Moderator
Comodo Member

Warrior

Re: COMODO İle İlgili Tüm Sorularınız Buraya...
« Reply #75 on: November 04, 2011, 06:22:16 AM »

Ccleaner tarzı programlarla bir sistem temizliği yapıp üzerine kurmayı denediniz mi?

"What Does'nt Kill You Makes You Stronger"
Kruis
Comodo's Hero

« Reply #76 on: November 04, 2011, 01:15:29 PM »

sayın Arkadaşlar peki Comodo Dragon un ekleri neler.Mesela reklam engelleyicisi veya güvenlik v.s. gibi...
elimizde böyle bir liste varmı?
Managing Extensions and Plug-ins
http://help.comodo.com/topic-120-1-279-2565-managing-extensions-and-plug-ins.html
https://chrome.google.com/webstore

Merhaba ,

Sorunuzla ben ilgileneceğim.

Comodo Dragon Choremium çekirdeği üzerine geliştirilen bir Web Tarayıcısıdır.Listeye gerek yok çünkü Chrome'nin güncel tüm eklentileri ile CD uyumludur.

Chrome kadar hızlıdır ve basit menüsü vardır.Cookie koruması , Güvenli Surf ve Veriakışı gibi özellikler içerir. Kurulum sırasındaki tarayıcı için Comodo dns seçilirsede web site üzerinden zararlı yayan siteler bloke edilir.

Security Professional
annazya
Newbie
*

« Reply #77 on: January 18, 2012, 02:08:32 PM »

merhaba. Ben bi dosyayı yanlışlıkla engelle dedim. dosyanın ismini tanınmayan dosyanlar- gönderilmiş dosyalar penceresinde görüyorum. acaba bu dosyayı geri alabilir miyim?
Kruis
Comodo's Hero

« Reply #78 on: January 19, 2012, 12:03:16 PM »

merhaba. Ben bi dosyayı yanlışlıkla engelle dedim. dosyanın ismini tanınmayan dosyanlar- gönderilmiş dosyalar penceresinde görüyorum. acaba bu dosyayı geri alabilir miyim?

Merhaba annazya,

Savunma+ ---> Bilgisayar Güvenlik İlkelerinden  Engellenmiş Dosyalar sekmesinden eğer dosyanız engelli gözüküyorsa kaldıra basıp engeli kaldırabilirsiniz. Eğer antivirüs motoru yanlışlıklada sildiyse karantinadan dosyayı geri yükle diyebilirsiniz.

İyi Günler,

Kruis

Security Professional
UlusalFacia
Newbie
*

« Reply #79 on: February 15, 2012, 02:19:14 AM »

Selamlar,
Benim sorunum internet explorer 8 ile. COMODO'yu yüklediğimden beri ie8 oldukça ağırlaştı ve sayfaların açılması oldukça uzun sürüyor. Bunun COMODO ile bir ilgisi var mı öğrenmek istiyorum.
Kolay gelsin.
Kruis
Comodo's Hero

« Reply #80 on: February 17, 2012, 05:28:58 AM »

Selamlar,
Benim sorunum internet explorer 8 ile. COMODO'yu yüklediğimden beri ie8 oldukça ağırlaştı ve sayfaların açılması oldukça uzun sürüyor. Bunun COMODO ile bir ilgisi var mı öğrenmek istiyorum.
Kolay gelsin.

Merhabalar ,

http://download.microsoft.com/download/E/2/3/E237A32D-E0A9-4863-B864-9E820C1C6F9A/MicrosoftFixit.IEPerformance.Run.exe (http://support.microsoft.com/mats/ie_performance_and_safety/tr ) Buradan Microsoft FixIT aracını çalıştırınız. Ie ayarlarını varsayılan düzeyde ayarlar.Halen sorun çözülmezse süprüntü temizliği yapabilirsiniz. Ayrıca Comodo kurulumu sırasında Comodo DNS yi aktif olarak kurduysanız DNS den dolayıda olabilir memnun değilseniz DNS ayarlarından kaldırabilirsiniz.

İyi Günler

Security Professional
UlusalFacia
Newbie
*

« Reply #81 on: February 17, 2012, 08:45:30 AM »

Destek için teşekkür ederim. Problemimi hallettim.
Th3End
Newbie
*

« Reply #82 on: April 05, 2012, 06:31:16 PM »

Merhaba kolay gelsin,

benim sorum comodo firewall hakkında olacaktı, bi kaç ayar yaptım fakat örnekle anlatmak gerekirse wamp kurulu bir bilgisayarda httpd ya ardı ardına saldırıı geldi 250-300 küsür istek aynı anda ve comodo buna hiç bişey yapamıyor sadece gösteriyor buna detaylı ayarlama yapamıyormuyuz oturup başında elle ipleri eklemek mi gerekiyor engellenenlere bir kolay yolu varmıdır yada tavsiyeleriniz? şimdiden teşekkürler..
Kruis
Comodo's Hero

« Reply #83 on: April 07, 2012, 10:03:23 AM »

Merhaba Th3End,

Yapılandırmadan Proactive Security'i seçip. Resimlerdeki paranoyak yapılandırmayı yapabilirsin.Bu şekilde uyarı seviyesi artar.Ayrıca Port gizleme sihirbazı yapılandırmasını yapmanızıda öneririm.

Security Professional
-FoRza CR-
Newbie
*

Comodo Backup sorunu
« Reply #84 on: April 08, 2012, 02:26:52 PM »

Merhabalar iyi çalışmalar güzel günler dilerim.
Sorun şöyleki;
Windows Vista Sp1 ve Comodo Backup 3.0.171317.133 sürümü kullanırken yedeğe dönme ve yedek alma gibi işlemleri sorunsuzca yaparken ne zaman Vista Sp2'ye güncellesem güncel sürümünüz 4.0.7.14 kullansam da "Senkronizasyon hizmeti başlatılamadı. Şimdi başlatmak istiyormusunuz diyor" ardından evet dediğimde ise "Senkronizasyon servisi başlatmak için çalışırken bir hata oldu" diyor ve Report.Txt dosyası veriyor ki onu da mesaja ek olarak ekleyeceğim.Sorunun çözümünün bulunması faydalı olacaktır diye düşünüyorum ve programınızdan aşırı memnunken arayışlara düşmek istemiyorum.İyi çalışmalar dilerim...

* CB diagnostics report.txt (9.73 KB - downloaded 4 times.)
poyraz_35
Newbie
*

« Reply #85 on: April 26, 2012, 02:05:10 AM »

arkadaşlar COMODO İnternet security premium güncelleme hatası veriyor,kaldırıp tekrar kurdum yine aynı
bütün temizlik proğramlarıyla temizlikte yaptım,birtürlü olmadı,ilgilenirseniz sevinirim.

* FotoFlexer_Photo.jpg (58.97 KB, 511x389 - viewed 8 times.)
Kruis
Comodo's Hero

Re: Comodo Backup sorunu
« Reply #86 on: April 26, 2012, 10:53:41 AM »

Merhabalar iyi çalışmalar güzel günler dilerim.
Sorun şöyleki;
Windows Vista Sp1 ve Comodo Backup 3.0.171317.133 sürümü kullanırken yedeğe dönme ve yedek alma gibi işlemleri sorunsuzca yaparken ne zaman Vista Sp2'ye güncellesem güncel sürümünüz 4.0.7.14 kullansam da "Senkronizasyon hizmeti başlatılamadı. Şimdi başlatmak istiyormusunuz diyor" ardından evet dediğimde ise "Senkronizasyon servisi başlatmak için çalışırken bir hata oldu" diyor ve Report.Txt dosyası veriyor ki onu da mesaja ek olarak ekleyeceğim.Sorunun çözümünün bulunması faydalı olacaktır diye düşünüyorum ve programınızdan aşırı memnunken arayışlara düşmek istemiyorum.İyi çalışmalar dilerim...

Merhaba FoRza CR,

Service Pack güncelleştirmeleri öncesi yedeği Service Pack güncelleştirme sonrasına aktaramazsın.Sebebi işletim sistemindeki güçlü değişikliklerin yedekle uyumsuz olmasıdır.

Security Professional
Kruis
Comodo's Hero

« Reply #87 on: April 26, 2012, 10:57:13 AM »

arkadaşlar COMODO İnternet security premium güncelleme hatası veriyor,kaldırıp tekrar kurdum yine aynı
bütün temizlik proğramlarıyla temizlikte yaptım,birtürlü olmadı,ilgilenirseniz sevinirim.

Merhaba poyraz_35 ,

https://sites.google.com/site/jacobcprt/Setup.zip?attredirects=0&d=1  bu linkteki araçla Comodo İnternet Security yazılımını tamamen kaldırınız. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe buradan CIS'i indirip Comodo IS 'yi kurunuz.

Saygılar,

Security Professional
Qnur
Newbie
*

« Reply #88 on: May 06, 2012, 04:05:28 PM »

Arkadaşlar comodo firewallı yükledim ancak gelen-giden bağlantı 0 yazıyor. Hiç değişmiyor. Ancak sistemler etkin yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
grena
Newbie
*

« Reply #89 on: June 03, 2012, 10:55:31 AM »

Merhaba,

Full sistem taramasını, uzun sürmesi nedeniyle durdurup başka bir zamanda yeniden başlattığımda, taramayı tekrar 0 dan başlatıyor. Önceki durdurma noktasından başlama özelliği eklenebilir mi?

İyi Çalışmalar.
Tags:
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.226 seconds with 22 queries.