Author Topic: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports [CLOSED]  (Read 10240 times)

Offline LeoniAquila

  • Retired moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6745
COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports [CLOSED]
« on: December 24, 2008, 06:01:33 PM »
Please post all bug reports & BSOD's here.

Be sure to include:

- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
- Security Software Installed;
- How you produced the problem;
- How you tried to resolve the problem;
- Screen-shots with the error (if any);
- Post Memory Dumps on crash if you encounter any;
- Any other Additional Information;
« Last Edit: December 30, 2008, 02:38:29 PM by LeoniAquila »

Offline JimBell

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 208
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #1 on: December 25, 2008, 06:11:12 AM »
- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
Windows XP SP3 32Bit
- Security Software Installed;
CIS 2.5.57173.439 Full with Proactive security
- How you produced the problem;
Problem 1, Tried to run privacy cleaner with just Internet Explorer checked.
Probem 2, Tried to launch the visual styler.
- How you tried to resolve the problem;
Tried again, with no luck.
- Screen-shots with the error (if any);
Attached.
- Post Memory Dumps on crash if you encounter any;
- Any other Additional Information;
Windows 7 32Bit Fully Patched
CIS 5
"There have always been ghosts in the machine. Random segments of code, that have grouped together to form unexpected protocols."

Offline FallshirmjAEger

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 241
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #2 on: December 25, 2008, 10:21:05 AM »
- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
Vista ultimate x64 sp1
- Security Software Installed;
Latest CIS .439
- How you produced the problem;
Try to run the visual styler
the x64 version defaults to the 'program files 86', should be just program files!
- How you tried to resolve the problem;
restarted

Offline Whoop-dee-doo

  • Cave Dweller
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1098
  • What are you staring at?
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #3 on: December 25, 2008, 11:54:06 AM »
PROBLEM WITH START MENU AFTER INSTALLING SYSTEM CLEANER

- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit)
       Windows SP, SP3, 32 bit (official windows OS, not hacked)
- Security Software Installed: 
       CIS 3.5, CMF, Boclean, Superantispyware (realtime active), Antivir (realtime active).
- How you produced the problem:
        Installed system cleaner.
        Cleaned the registry (did not delete the unsafe entries).
        Top of my start menu disappeared (see below)
        Start menu flashed a few times when it was first opened.
        I did not change any of the start menu attributes.
- How you tried to resolve the problem:
       Uninstalled system cleaner and re-booted. This solved the problem.
- Screen-shots with the error:
       See attached.
- Post Memory Dumps on crash if you encounter any:
        None (it did not crash).
- Any other Additional Information:
        I reported this with the previous version also (see this post).
« Last Edit: December 25, 2008, 11:40:29 PM by Whoop-dee-doo »
"The best way to have a good idea is to have a lot of ideas." - Linus Pauling   :-La 

"Don't find fault. Find a remedy." - Henry Ford

Offline FallshirmjAEger

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 241
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #4 on: December 25, 2008, 12:37:48 PM »
- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
vista ultimate x64 sp1
- Security Software Installed;
CIS latest .439
- How you produced the problem;
Privacy cleaner wont 'remember' things i dont want it to clean.

Offline hellen30

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #5 on: December 25, 2008, 01:16:16 PM »
Hy again,

    Guys don't use cracked OS. On my VM vista 32(cracked) I've get problems like you. Use genuiene software!!!
  (R)     (B)

3xist

  • Guest
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #6 on: December 25, 2008, 06:28:13 PM »
OS: Windows XP SP3 Home Edition 32bit. This is an official copy of Windows XP, It's not a VM or a tweaked XP version.
Security Software: Comodo Internet Security 3.5 & Comodo Safesurf.
-No minidumps
-Screen shot attached and logs attached

No services are disabled, nothing is tweaked and nothing is skinned. :)

ISSUE #1: This issue still exists As JimBell also Reported:
- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
XP SP3 32 bit.

- Security Software Installed;
CIS 3.5.

- How you produced the problem;
Launching (from the CSC GUI) and using (as I go to Desktop -> Boot, Logon and Wallpaper) Comodo Visual Styler wil generate the message "CreateDevice - Failed".

- How you tried to resolve the problem;
Can't resolve it, I accept the message by clicking OK.

- Screen-shots with the error (if any);
If necessary please ask me.

- Post Memory Dumps on crash if you encounter any;
None.

- Any other Additional Information;
I guess not.

Thanks

LA

ISSUE #2: Disk Cleaner, Registry Cleaner or Privacy Cleaner clears Firefox book marks and restores it to default. I'm pretty sure it's a Disk Cleaner issue, Full logs are attached below.

Disk Cleaner logs...
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\formhistory.sqlite
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\downloads.sqlite
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\key3.db
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\signons3.txt
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\OfflineCache\index.sqlite
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\Cache\_CACHE_MAP_
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\Cache\_CACHE_003_
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\Cache\_CACHE_002_
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\Cache\_CACHE_001_
[ 24.12.08 13:18:48 ] C:\Documents and Settings\Josh\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\sev15qv1.default\cookies.sqlite

ISSUE #3: As Whoop-dee-doo reported, "Start" Menu is weird.



Cheers,
Josh


« Last Edit: December 25, 2008, 06:32:24 PM by 3xist »

Offline derkapis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #7 on: December 27, 2008, 12:23:51 AM »
My Operating System: Windows XP SP 3 (32 bit)

Security Software: Comodo Firewall, McAfee VirusScan Enterprise 8.7.0.i and Spyware Blaster

How you produced the problem:
After installing the application, I used the option to lock a folder.
When I right clicked the "locked" folder and choose the "Explore" option, I could open it as usual.
If I also right clicked the "locked" folder and renamed it to its original name, I could open it again.

No other info to add...

Offline Is This Me

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #8 on: December 28, 2008, 03:02:07 PM »
Windows XP pro with SP2 (32bit)
Comodo System cleaner 1.0.59482.18
No AV/Firewall etc (test system before you ask)

I only did scans, no actual cleans were performed for any of the functions

Disk cleanup
    Bug
   file list window has large border on right hand side and bottom of window, even when maximised
   user temp directory is showing short folder names
 
Disk space explorer
    Bug
   Click on a 10GB folder, 500 folders containing 3200+ files, starts pie chart then crashes with windows crash
   window as per bug.jpg in reply 1.  This occurs each time I try to select the folder

Privacy cleaner
    Bug
   user temp directory is showing short folder names   

Task manager
    Bug
   click on application on left and crashes with windows error as per bug.jpg in reply 1

Trevor

Offline MorphOS REBOL

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1166
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #9 on: December 29, 2008, 05:36:09 PM »
The cleaning functions, if being used at fully available extent, might destroy essential system start files.
I got no bar after restarting. Tested this on three different PC's (XP).
So, there have to be some "false positives" (don't know, how else to call em right now)

No probs with the latest version of Comodo reg. cleaner before. Now with the "suite", it seems to be a destroyer!
2 of the 3 machines even got rid of their network provider connections = saved ISPS.
Now, Melih?

What's up, Tiger Lilly? (I only hope there's no rootkitty involved yet, well, it's still Comodo we're talkin' about, right, brother?)

Cheers. Even if feeling somewhat disappointed now.

The REBOL.

Yes, he's back (for the moment).



Offline Bren777

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #10 on: December 30, 2008, 11:10:16 AM »
- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
XP Home Edition SP2 > DirectX 9.0c > 32bit System

- Security Software Installed;
100% Comodo - CIS 3.5.....

- How you produced the problem;
Try to display System Information - produces Windows Error

- How you tried to resolve the problem;
No idea how to even start to try and fix.

- Screen-shots with the error (if any);
Yes x 1


.
« Last Edit: December 30, 2008, 02:06:51 PM by Bren777 »

Offline Bren777

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: COMODO System Cleaner 1.0.59482.18 BUG Reports
« Reply #11 on: December 30, 2008, 01:53:21 PM »
- Your Operating System (and whether it's 32bit/64bit);
XP Home Edition SP2 > DirectX 9.0c > 32bit System

- Security Software Installed;
100% Comodo - CIS 3.5.....

- How you produced the problem;
Click on a process in Task Manager - produces Windows Error

- How you tried to resolve the problem;
No.

- Screen-shots with the error (if any);
Yes x 1


.
« Last Edit: December 30, 2008, 02:07:18 PM by Bren777 »

Offline LeoniAquila

  • Retired moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6745

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek