Welcome, Guest. Please login or register.
December 24, 2009, 04:06:24 PM

Login with username, password and session length

344982 Posts
38084 Topics
86490 Members

Latest Member: roelanddeheld

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Magyar / Hungarian
| | | |-+  Hungarian
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Hungarian  (Read 86956 times)
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

[ Visit Hungary ] www.hungary.hu

« Reply #30 on: January 20, 2007, 05:09:54 PM »

Sziasztok
?n is kiprob?ltam a Comodo tűzfalat, eddig az Agnitum Outpost Firewall 4. hunt haszn?ltam.
Csak azt nem ?rtem hogyon lehet az hogy mind a kett? tűzfal egyform?n szerepelt a Pc Flank tűzfal
teszten Pl: Quick test,Stealth test,Browser test,Trojan test,Advenced port scenner,Exploits test,t?k ugyan azt az erdm?nyt ?rt?k el Ami a Comodo mellett sz?l esetleg az hogy nem lassitja annyira a netet mint az Agnitum legal?bbis r?szemr?l. Amugy meg mindenki d?ntse el kinek mi a j?  Wink

Sajna a szimpla online tesztek (amugy a comodo is ajanl ketto tesztet) ma mar csak altalanossagban mutatjak meg, hogy egy tuzfal mennyire jo/rossz. Pl. dll injekcios technikat alkalmazo trojaihoz hozza sem tudnak szagolni (ismereteim szerint Wink).

Velemenyem szerint mindenki olyan tuzfalat kell hasznaljon, amivel legjobban/legkenyelmesebben/neki tetszoen tud foglalkozni. Alapvetoen fontos, hogy jo legyen a tudasa - az altalad emlitett outpost tűzfal? is nagyon j? -, egyszeruen tud kezelni/megerteni, s talan erdemes a penztarcat is megnezni. Itt a comodo-nak szinte behozhatatlan elonye van - mivel ingyenes -, de sokan a jetico tuzfalat is ajanljak (en probaltam, de nekem nem mukodott jol).
Roviden: dontse el mindenki  Kewl

XP/Vista 32/64bit.
Play Mafia Wars Smiley
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #31 on: January 20, 2007, 05:17:26 PM »

Hi!

OFF:

A COMODO Antivirus-rol mit lehet tudni? l?tom, hogy meg beta allapotban van. Mikorra varhato vegleges verzio? A t?bbi "nagy" antivirus mellett meg fogja allni a helyet? Hatekony?

Sorry az off miatt.

ON:

Ez nem off, ez a Magyaron-on bel?l egy kutyul?k Tongue. Az antiv?rus m?g egyelőre egy Achilles-sarok, ?n szem?ly szerint ritk?n aj?nlom. Egyelőre a versenyt?rsak sim?n lenyomj?k, tal?n a v?gleges 2.0 hoz valami j? v?ltoz?st. C?gekn?l most is ?rdemes lehet haszn?lni 1-1 g?pen, meg otthon is műk?dik, de az 1.0-nak m?g vannak gyerekes dolgai. A sebess?ge az elsősz?m? gyeng?je.

XP/Vista 32/64bit.
Play Mafia Wars Smiley
zvaragabor
Comodo Loves me

« Reply #32 on: January 20, 2007, 05:48:04 PM »

Ez nem off, ez a Magyaron-on bel?l egy kutyul?k Tongue. Az antiv?rus m?g egyelőre egy Achilles-sarok, ?n szem?ly szerint ritk?n aj?nlom. Egyelőre a versenyt?rsak sim?n lenyomj?k, tal?n a v?gleges 2.0 hoz valami j? v?ltoz?st. C?gekn?l most is ?rdemes lehet haszn?lni 1-1 g?pen, meg otthon is műk?dik, de az 1.0-nak m?g vannak gyerekes dolgai. A sebess?ge az elsősz?m? gyeng?je.

Telleg nem off volt. Grin Csak azt hidtem, hogy a firewall topikja ez. No mind 1, akkor azt kernem, hogy valaki magyarzazza el roviden, tomoren, hogy mire jo a trusted zone? Illetve nem tom hogy a comodon?l van e internet zone,(zone alarm van most n?lam, abban van) m?g nem tettem fel. Szal melyik mire jo, melyiket mire es hogyan kell hasznalni? Thx előre is!
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #33 on: January 20, 2007, 06:59:06 PM »

Telleg nem off volt. Grin Csak azt hidtem, hogy a firewall topikja ez. No mind 1, akkor azt kernem, hogy valaki magyarzazza el roviden, tomoren, hogy mire jo a trusted zone? Illetve nem tom hogy a comodon?l van e internet zone,(zone alarm van most n?lam, abban van) m?g nem tettem fel. Szal melyik mire jo, melyiket mire es hogyan kell hasznalni? Thx előre is!

Ha magyar nyelven van, akkor az megbizhato zona Cheesy. Mintha azt mondanad a computer altal vezerelt szuper-szobadnak, hogy rajtam kivul a gyerekek es a csalad tobbi tagja is szabadon jarkalhat a hazban, engedd oket is be a szombamba. Kulonben, a sajat szobadba nem engedne be.

XP/Vista 32/64bit.
Play Mafia Wars Smiley
RBJ
Newbie
*

« Reply #34 on: January 21, 2007, 12:59:34 AM »

NEM KAPTAM v?laszt 2.4.2.102 beta  enn?l van m?r ujabb kiad?s ami magyarositott?
rodimus
Comodo Family Member

Death of God

« Reply #35 on: January 21, 2007, 03:36:54 AM »

1 napja jelent meg:

2.4

http://download.comodo.com/cpf/download/setups/release/languages/CFP_Setup_English_Hungarian_2.4.16.174.exe

De comodo.com fooldalarol is elerheted, downloads -ok kozott. A nyelvnel meg valaszd ki a Hungarian-t.
Rönó
Newbie
*

« Reply #36 on: January 21, 2007, 04:42:17 AM »

Sziasztok!
Magyar nyelv? sugot nem csinaltak hozza?
Az svchost. exe-t lehet engedelyezni? Csak azert mert allandoan jon a felugro ablak hogy menne ide-oda.
?dv: r?n?
rodimus
Comodo Family Member

Death of God

« Reply #37 on: January 21, 2007, 06:46:58 AM »

Arkangyal csinalja/csinalta a forditast.

De lehet valami gond volt/vagy csak lustak voltak, es nem raktak bele a sugot. Pedig elkeszult a forditassal Sad

svshost.exe-t   a windows/system32 konyvtarban talalod, ha felveszed Allkalmazasok-nal, es blokkolod, akkor nem fog tobbet zaklatni  Grin

« Last Edit: January 21, 2007, 06:49:00 AM by rodimus » Logged
Rönó
Newbie
*

« Reply #38 on: January 21, 2007, 07:57:20 AM »

Szevasztok!
Ez az svchost.exe  dolog nem okés mert ha az alkalmazasoknal blokkolom akkor a kovetkezo restart utan a nod32 nem tud frissiteni es azt irja ki hogy nem sikerult a szerverrel kapcsolatba lepni. Raadasul a restart utan egybol feljon az ablak hogy az svchost.exe akar valamit...!
?dv: Rono
« Last Edit: September 18, 2007, 01:13:35 PM by Arkangyal » Logged
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #39 on: January 21, 2007, 09:05:19 AM »

Sziasztok!
Magyar nyelv? sugot nem csinaltak hozza?
Az svchost. exe-t lehet engedelyezni? Csak azert mert allandoan jon a felugro ablak hogy menne ide-oda.
?dv: r?n?

Beta sugom van, amibe meg vannak mar javitott hibak: CPF_Help_Hungarian_BETA.zip (3,1 MB).

Annyit egyszer emlitettek, hogy kesobb elerheto lesz a frissiteseknel, csak elotte kuldenek meg vmi. anyagot. Mivel azt meg nem kuldtek, gondolom ezert nem erheto el. Uj hirem meg nincs.

Az svchost.exe alapvetoen KELL. Ne tiltsd Smiley.
« Last Edit: January 21, 2007, 09:07:33 AM by Arkangyal » Logged

XP/Vista 32/64bit.
Play Mafia Wars Smiley
an-dee
Newbie
*

« Reply #40 on: January 21, 2007, 01:03:16 PM »

Nekem mindk?t g?pemen befriss?lt a tűzfal 2.4.16.174-re, de a magyar nyelvet m?g nem tudtam let?lteni hozz?

?dv

Hivatalos NOD32 viszonteladó iVision Design Studio
ujjzol
Newbie
*

« Reply #41 on: January 21, 2007, 01:45:11 PM »

Megoldódott a ping problémám, az ICMP Details-nél Echo Req kell  Grin

ujjzol
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #42 on: January 21, 2007, 02:37:44 PM »

Nekem mindk?t g?pemen befriss?lt a tűzfal 2.4.16.174-re, de a magyar nyelvet m?g nem tudtam let?lteni hozz?

?dv

Annyit irtak, hogy 2.3-rol nem lehet konkret 2.4-es magyar frissites vegrehajtani Sad. Szedd le az addonokat, nem kell hozza ujrainditas (csak tuzfal ujrainditas): http://download.comodo.com/cpf/download/setups/release/addons/CFP_Setup_Addon_Hungarian_2.4.16.174.exe

XP/Vista 32/64bit.
Play Mafia Wars Smiley
Thin_Lizzy
Newbie
*

« Reply #43 on: January 21, 2007, 04:30:28 PM »

Udv mindenkinek!

Nehany rovid kerdes illetve megjegyzes:

Nem tudom, lehetne-e valahogy a forum illetve topic megjelenesen valtoztatni olyan tekintetben, hogy a legfrissebb beirasok keruljenek az elso lapra, azaz a hozzaszolasok idorendben csokkeno sorrendben jelenjenek meg. (Mar latom elore, amikor a 171. oldalnal jar mar a topic, erdekes lesz...)

En is leszedtem a legfrissebb Comodo-t. Elotte kiprobaltam mar jonehany tuzfalat, (Sygate, Kerio, Kerio-Sunbelt, Outpost 1 ingyenes es 3 fizetos), de ez valoban az egyik legsokoldalubb es legjobban konfigolhato tuzfalnak latszik. Mas kerdes, hogy a felhasznalok jelentos resze annyi hatterismerettel sem rendelkezik (sajnos), hogy a tuzfal egy-egy kerdesere biztosan valaszolni tudjon, sot egy-egy ilyen kerdestol inkabb megijed.

Nalam a Comodo a gepet sem igazan fogja, pedig nem tul eros gepen fut. Annyiban egyetertek az elottem szolokkal, hogy kar volt kivenni a futo kapcsolatok bezarasanak lehetoseget.

Nagyon jo lett a netes forgalmat mutato ikon a tray-en, es erdekes, hogy a korabbi betahoz kepest  sokkal kevesebb a naplozott komolyabb esemeny. Es persze remek, hogy gyors es reagalokepes a forum (van ra egy-ket ellenpelda).

Szoval szuper progi, ahol csak tudom, ajanlani fogom.

Lizzy.
ujjzol
Newbie
*

« Reply #44 on: January 21, 2007, 05:07:24 PM »

Hi all!

Abban segítsetek legyetek szívesek, h anti-spy legyen (mert van, Spyware Terminator), vagy a tüzfal jó esélyen levadássza a kis kémeket?
Köszi!

ujjzol

ui.: letöltöttem én is a 2.4 hun-t, ismerkedem vele, de tetszik  Clapping
Tags:
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.045 seconds with 17 queries.