Welcome, Guest. Please login or register.
January 08, 2010, 12:09:47 PM

Login with username, password and session length

349090 Posts
38582 Topics
87733 Members

Latest Member: Rilian92

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Magyar / Hungarian
| | | |-+  CIS magyarítás készülőben!
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] Go Down Print
Author Topic: CIS magyarítás készülőben!  (Read 14072 times)
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

[ Visit Hungary ] www.hungary.hu

« Reply #45 on: May 25, 2009, 03:20:03 AM »

Hali, sokáig nem voltam, hogy állunk?

Got my own war against my own ISP.. u'd better forget about changing adsl modems ^^.
Aw.. what was that blue screen of death..: BSOD Viewer!
akaido
Newbie
*

« Reply #46 on: June 25, 2009, 07:23:32 AM »

Üdv Emberek!
Letöltöttem a magyar fájlokat és lőn csoda, szépen gagyog a tűzfal "magyariásul". Nagy köszönet a fordításért! Thumb Up Cheers
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #47 on: June 26, 2009, 03:41:15 AM »

Kicsit paff vagyok ettől a fordítástól..., példák:
"Ez egy\\b1tipikus, memóriatúlcsordulásos támadás.\\b0A COMODO Defense+ már elkülönítette %s ettől a riasztástó függetlenül. Ám továbbra is \\b1 Erősen Ajánlott a kérdéses alkalmazás leállítása és a Kapcsolat felvétele a Program alkotóival a hiba orvoslására.\\b0"/> (képet csatoltam.. nAgY betű, vessző minek, normális mondat..)
"Regisztrációs Kulcs"... amikor megveszel egy progit, akkor biztos kapsz ilyet.
"Végrehajtó futtatása" ...szegény ördög, nem elég a nehéz munka, még futni is kell...  "Végrehajt"... Evil Police Undecided Cry
Láthatatlan portok varázslója tegezni fog, "Ez azt jelenti" levágható.
"Egy port,letapogatás után..." - nem kell vessző
rúterek - nincs ilyen szó, magyarul is router. Ha már minden áron erőszakolod, legyen útválasztó..
"protokoll standarjának,leállításra" - üres hely vessző után.
"A Lista tartalma" - L kicsivel.
"Állapottartó" - itt utána felesleges üres helyek vannak.
"Paranoid" - paranoiás, EZ a magyarja.

Got my own war against my own ISP.. u'd better forget about changing adsl modems ^^.
aszamo
Newbie
*

« Reply #48 on: June 28, 2009, 08:58:02 AM »

Sziasztok!
Mai napon tettem fel a magyarítást a legfrisebb verzióra. A beállítások a tűzfalnál és a defense+ nál is biztonságosra van állítva. A mellékelt képen található hibaüzenetet produkálja. Gondolom a magyarítás okozza.
Sziasztok.
blattida
Product Translator
Comodo Family Member

« Reply #49 on: June 28, 2009, 12:51:39 PM »

Sziasztok!
Mai napon tettem fel a magyarítást a legfrisebb verzióra. A beállítások a tűzfalnál és a defense+ nál is biztonságosra van állítva. A mellékelt képen található hibaüzenetet produkálja. Gondolom a magyarítás okozza.
Sziasztok.

Egy régebbi nyelvi fájlt használsz, a jelenlegiben nincs ilyen hiba. Töltsd le a legfrissebbet.

"Egyszer itt minden a Tiéd lesz, Fiam! A függöny, Apám?"

XP SP3, CIS 3.13
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #50 on: June 30, 2009, 03:36:26 AM »

... A mellékelt képen található hibaüzenetet produkálja..

Hali! Igen, a Győzdőjön előtt bent maradt egy felesleges % jel. Egyszerűbb az újabb magyar nyelvi fájlt letölteni, de manuálisan is kitörölheted a cfp fájlból.

f22
Newbie
*

« Reply #51 on: July 04, 2009, 02:51:41 AM »

Sziasztok!

De honnan tudom letölteni  Huh A CIS-ben nincs még magyar; most frissítettem a 3.10-es verzióra.

Köszi!
Trojankiller
Guest
« Reply #52 on: July 04, 2009, 06:47:00 AM »

Arkangyal hozzászólása alatt: hungarian.zip
http://forums.comodo.com/feedbackcommentsannouncementsnews_cis/multilanguage_version_comodo_still_needs_your_help-t40041.0.html;msg293391#msg293391
justxx
Newbie
*

« Reply #53 on: July 23, 2009, 07:21:24 PM »

Sziasztok!

Köszönet az erőfeszítésért mindenkinek, aki a fordításban részt vett eddig. Az én legnagyobb problémám az, hogy a sok munkával elkészített fordítások fájljaihoz vezető linkek ugyan megtalálhatóak a korábban is belinkelt topic alatt, de azok csak a legritkább esetben letölthetőek onnan.
Most is, az installerhez vezető linkkel semmi gond, de az applikáció fordításához vezető link már meg se mukkan, hiába próbáltam azt ezerféleképpen letölteni. Ez a szituáció már nem először fordul elő itt, ezekkel a fájlokkal...

Kérdezném, hogy olyan bonyolult dolog normálisan feltölteni két fájlt egy posthoz, vagy valaki szórakozásból törölgeti a már feltöltött fájlokat időnként (a mostanit is a megjegyzés szerint már letöltötték több mint 400x korábban), vagy csak Comodo-ék ellentétben a CIS-el, a fórumok elkészítésében már nem állnak a helyzet magaslatán?!

Amennyiben az segít, szívesen felajánlok külső 99,9+%-ban elérhető tárhelyen elhelyezési lehetőséget a fájlok számára, csak szóljatok.

Üdv
trabilaci
Comodo Family Member

« Reply #54 on: July 26, 2009, 02:44:30 AM »

Most olvastam a comodo Fórumon, hogy elkezdödtek a készületek a. verzió fordításához..
Igazak a Hírek Huh? most akkor idöben lesz 4-es magyar verze is Huh?
a Többi progi magyarosítása az milyen állapotban van Huh Még két progiról tudok amit Arki lefordított már az egyik a back-up program igaz Rc még meg a system cleaner...A többi hogy áll tud valaki valamit róla Huh?
tisztelettel  Jenei  László
blattida
Product Translator
Comodo Family Member

« Reply #55 on: July 27, 2009, 11:29:36 AM »

Most olvastam a comodo Fórumon, hogy elkezdödtek a készületek a. verzió fordításához..
Igazak a Hírek Huh? most akkor idöben lesz 4-es magyar verze is Huh?
a Többi progi magyarosítása az milyen állapotban van Huh Még két progiról tudok amit Arki lefordított már az egyik a back-up program igaz Rc még meg a system cleaner...A többi hogy áll tud valaki valamit róla Huh?
tisztelettel  Jenei  László

Ha 3xist posztjáról beszélsz, abban nincs szó a fordítás előkészületeiről, inkább a 4-est érintő munkálatokról, illetve a későbbi szükséges fordításról. Ebből sajnos nem következik, hogy időben megkapjuk az újabb nyelvi fájlokat és be is tudnak kerülni a telepítőbe...
A BackUp fordítása gyakorlatilag kész, már a telepítőben is elérhető, de még a végleges verzió nem jelent meg, csak RC, a System Cleaner-é pedig elkészült, de még nem került a telepítőbe, ám az angolon kívül még más nyelven nem elérhető, de a miénk már rendelkezésre áll...viszont ez még nem RC, erre még többet kell várni a végleges verzióig.
A többi program "többnyelvűsítése" még nem kezdődött el...

"Egyszer itt minden a Tiéd lesz, Fiam! A függöny, Apám?"

XP SP3, CIS 3.13
Tags: magyar hungarian 
Pages: 1 2 3 [4] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.068 seconds with 19 queries.