Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 19, 2013, 06:01:57 PM

Login with username, password and session length

663097 Posts
70494 Topics
145160 Members

Latest Member: oli---

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Magyar / Hungarian
| | | |-+  Commodo Internet Security 3.x verzió - tűzfal-vírusirtó&viselkedés analízis
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Commodo Internet Security 3.x verzió - tűzfal-vírusirtó&viselkedés analízis  (Read 68897 times)
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #45 on: February 10, 2009, 04:37:13 PM »

Mi, a magyar comodo fanok, követeljük a 3.8-as verzió szabadon bocsátását!
Ezen igényünket írásban is örökül hagyjuk az utókor számára.
Árki eltűnt, vélhetőleg bujkálni kényszerül a gerilla csapatok támadásai miatt... :comodo110:

"Egyszer itt minden a Tiéd lesz, Fiam! A függöny, Apám?"

W7 SP1, CIS 6
buhera
Newbie
*

« Reply #46 on: February 11, 2009, 03:00:16 PM »

Csatlakozom! Már több, mint egy éve várjuk a fordítást.  Thinking

XP Pro SP3, Avast Free Antivirus, COMODO Firewall (Defense+), a-squared Free
W666W
Comodo Family Member

« Reply #47 on: February 12, 2009, 12:17:14 PM »

Arkangyalt a Chip online*on láttam pár hete megnyilvánulni..
Pár nap azt itt a 3.8-as RC1-es azután meg talán talán talán lehet már meglesz az a fránya nyelvi fordító eszköz is....
ÉN még bizakodó vagyok ugyanis Nekem  minden jól mükszik alapon is  ha meg  állígatni akarok akkor meg szotárazgatok..habár a Tüzfal alap beállításokkal is jó ahogy van...
most a 458-as Bétát használom és lekopogom semmi gond.. :comodo110:
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #48 on: February 12, 2009, 04:45:09 PM »

Megszületett a kis 3.8-as, nevezzük eztán Comodo-nak...de jó lenne már Komodó-nak hívni...
Árki retteg, Chip online, na hiszen...a gyáva  Comodo Wants You

W7 SP1, CIS 6
trb
Newbie
*

« Reply #49 on: February 17, 2009, 08:07:15 AM »

Sziasztok,

nekem a 3.5-ös van, de nem frissít a 3.8-asra. Újra le kell töltenem?
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #50 on: February 17, 2009, 11:48:18 AM »

Sziasztok,

nekem a 3.5-ös van, de nem frissít a 3.8-asra. Újra le kell töltenem?

Ha az automatikus frissítés nálad nem működik, akkor le kell töltened a 3.8-ast, majd uninstall 3.5, végül install 3.8, örül...  Wink

W7 SP1, CIS 6
W666W
Comodo Family Member

« Reply #51 on: February 17, 2009, 05:10:36 PM »

Na végre !!!! felpakoltam ma a 3.8-as víruskergetőt..Az elsö ami meglepett, hogy a telepítésnél a malware keresés SOKKAL gyorsabban lezajlott mint a régebbi verzióknál...145.000 fájlt nézett át 20 perc alatt..Míg a 3.5-nél ez az idö több mint 40 percet is igénybe vett....A threatNow nekem nagyon bejött tényleg segítséget nyujt ha nem biztos valaki abban ha a Defense+ nál mit kéne tennie...A heurisztikája még a Winrarnál bejelzett de betettem a biztonságos progik közé azt azóta nincs azzal sem gond..A memóriahasználat elenyészö..szerintem  jól sikerült ez a verzió..A virusadatbázis egyre nö..Mi kell még Huh mondjuk ha beleintegrálnák a BocClean-t meg végre Tényleg magyar is lenne.... Bounce

de szerintem így is böven használható... (V)
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #52 on: February 18, 2009, 05:29:07 AM »

...mondjuk ha beleintegrálnák a BocClean-t meg végre Tényleg magyar is lenne...

A 3.9-esben már benne lesz a boclean és a cima(online malware analizátor!), elvileg a fordítóeszközön is dolgoznak...az adatbázis márciusban már félóránként fog frissülni, a 4-esben megjelenik az új GUI és a Time Machine nevezetű, virtualizáción alapuló rendszerhelyreállító is... :ilovecomodo:

W7 SP1, CIS 6
wolff
Newbie
*

« Reply #53 on: February 18, 2009, 06:43:43 AM »

Sziasztok!
Eddig a 3.5-öst használtam, ma tettem fel a 3.8-ast. Tök jó, meg vagyok vele elégedve. Csak az a kérdésem, hogy magyarítás mikor lesz hozzá?:-) Most nem nagyon tudom, hogy mit csinál, és állítani sem nagyon tudom.....:-) Illetve szótárral csak....:-) Szóval kellene már hozzá az a magyarítás nagyon!:-)
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #54 on: February 18, 2009, 09:05:43 AM »

Sziasztok!
Eddig a 3.5-öst használtam, ma tettem fel a 3.8-ast. Tök jó, meg vagyok vele elégedve. Csak az a kérdésem, hogy magyarítás mikor lesz hozzá?:-) Most nem nagyon tudom, hogy mit csinál, és állítani sem nagyon tudom.....:-) Illetve szótárral csak....:-) Szóval kellene már hozzá az a magyarítás nagyon!:-)

Elvileg a 3.9-es verzióhoz már készülni fog magyar is, az új fordítóeszköz miatt... Thinking

W7 SP1, CIS 6
W666W
Comodo Family Member

« Reply #55 on: February 18, 2009, 11:40:56 AM »

A 3.9-esben már benne lesz a boclean és a cima(online malware analizátor!), elvileg a fordítóeszközön is dolgoznak...az adatbázis márciusban már félóránként fog frissülni, a 4-esben megjelenik az új GUI és a Time Machine nevezetű, virtualizáción alapuló rendszerhelyreállító is... :ilovecomodo:
Én a BoClean-t eddig is használtam a vírusirtó melett..Router mögül netezek igy a tüzfalról semmit nem tudok mondani..
Ha a tüzfalat kéne használnom akkor a magyarosítás nagyon hiányozna...Így nem nagyon, de azért kényelmesebb lenne a magyar nyelv...:-))))
Az adatbázisfrissités üdvözítö, hogy 30 percenként frissülni fog, de én pl a CIMA-t nem  nagyon tudom értékelni..miért Huh? azért mert a mostani állapotában szerintem egy kicsit zavaros a dolog..nem beszélve arról, hogy ha a vírusirtó nem ismert fel a virust és feltöltöttem a CIMA-ra akkor az is azt állapította meg hogy nem veszélyes közben meg vírus volt....

tudom, hogy minnél nagyobb biztonságot akarnak, de én jobban örülnék annak ha a WI-FI védelem is ingyenes lenne..Smiley))))

ennek ellenére nagyon örvendetesek a változások, és megmondom öszintén lassan kidobott pénznek érzem a Kaspersky hosszabításért kifizetett 9.000 ft-ot....

Még egy utolsó észrevétel..ha meglesz a fordítóprogi akkor KI fogja megccinálni a Fordítást ha ARKANGYAL kámfort játszik Huh??

:comodo110:
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #56 on: February 18, 2009, 04:33:22 PM »

Én már négy éve használom a comodo tűzfalát, semmi komolyabb gondom nem volt vele, szeretem, mert megbízható, jól konfigurálható, hatékony és nem agyon hájpolt...nekem nem hiányzik a magyar, de tudom, hohy lényegesen többen használnák, ha magyarul is tudna kommunikálni a program...a fordítás baromi régóta csúszik, árki tudna erről sokat mesélni, elvileg mostanra jutottak el odáig, hogy a fordítóprogram is és a CIS is olyan szinten van már, hogy használható.
A CIMA még nem végleges, gyakorlatilag egy kiterjesztett tudású heurisztikus kereső, ha gyanús fájlal találkozol, onlájn ellenőrzik, nagyobb megbízhatósággal, ha ez is kiforrottá válik, mint a tűzfal, hidd el, nagyon hasznos lesz...
A Trustconnect jó dolog, tényleg jó lenne, ha ingyenesen is elérhetővé válna, de érthető a comodo-sok hozzáállása, valamiből meg is kell élni...ráadásul, ha a Boclean és a Diskshield utóda, a Time Machine is bele kerül és jól is fog működni, tényleg a legjobb biztonsági csomag lesz, ami még fizetősen is bőven behozza az árát... Cheers  (V)

W7 SP1, CIS 6
W666W
Comodo Family Member

« Reply #57 on: February 19, 2009, 09:42:27 AM »

A Tanusítványokból símán megélnek, gondolom ezért is kezdtek Neki az ingyenes tüzfalnak, és antivirusnak ..
Én még a Comodo antivirus 1.0-val kezdtem és irgarmatlanul sok vírust kaptam be mellette....ÉN nagyon régóta router mögül netezek, és lekopogom semmi bajom nem volt eddig..tudom tudom, azért jobb lenne ha még a gépen is lenne egy tüzfal..DE ahogy netezek Böven megteszi a router tüzfala is...Viszont az antivirusukat a 2.0 béta óta folyamatosan használom, és lekopogom semmi gond nem volt..azért biztos ami biztos havonta egyszer egy másik progival is átnézetem a gépet de eddig cookie-kon kivül semmi nem volt....
Viszont most, hogy  már másodjára említetted az új funkciókat  egészen felkeltetetd a kiváncsiságomat.....Igaz még csak most jött ki a 3.8  de már alig várom a 3.9-et az újabb funkciókkal....
meg erös a gyanúm, hogy a 4-es verzió azokkal az ujdonságokkal amiket ecseteltél igazi nagy durranás lehet....

De tudod azt vettem észre más fórumokon pl SG comodo antivirus fórum, hogy nagyon sokan lenézik, és fikázzák a Comodo antivirusát..megkérdeztem Mi a bajuk, és azt szürtem le, hoyg sokan úgy gondolkodnak , hogy ami ingyenes az jó nem is lehet.....

meg valamilyen általam nem ismert okokból görcsösen csak azokhoz a progikhoz ragaszkodnak  aminek megvan a a VB100 mert anélkül nem is lehet jó  a vírusirtó.....

meg azt vettem észre, hogy a marketing is egészen jól beleveri az emberek fejébe, hogy melyik vírusitók lehetnek csak és kizárólag a jók......

mindehol csak nod nod nod nod..már rémálmaim vannak ha egy antivirus topicra benézek..... :comodo110:
blattida
Product Translator
Comodo's Hero

« Reply #58 on: February 19, 2009, 10:18:56 AM »

Én is várom az újabb verziókat, meg azt is, hogy a jelenlegi, véglegesnek nevezett 3.8-ast tegyék végre rendbe, mert az adatbázisa még mindig béta állapotban leledzik és viszonylag sok probléma van vele...

Igen, a marketing hatása óriási, az emberek, mint a birkák, a sokat szajkózott programok felé fordulnak és azokat használják, illetve olyan teszteknek hisznek, melyek vagy nem alaposak vagy elfogultak. A VB az előbbi csoportba tartozik...Szerintem a nod nem rossz, hisz tényleg nagyon alacsony az erőforrás igénye és jó a heurisztikája, de nem véd rendesen a spyware-ek ellen, még mindig kicsit hiányos az adatbázisa és nem is tud normálisan takarítani...a Prohardver AV fórumán például nem szeretik, finoman fogalmazva...

A comodo még fejlődik, gyerekcipőben jár a cég a többiekhez képest, mégis látványos fejlődésen megy keresztül. Ha ilyen ütemben javul az AV-juk is, nagyon jó kis alkalmazás válik belőle...  Kewl :comodo110:

W7 SP1, CIS 6
W666W
Comodo Family Member

« Reply #59 on: February 20, 2009, 04:11:09 AM »

Épp most frissült a  a 471. es verziójúra a 3.9-as virusirtóm.....
Elolvastam  de angolul van és ÉN  enyhén szólva is ugatom az angolt..))
We have just released COMODO Internet Security 3.8.64739.471.

What is new in this release?
=================
FIXED! AV engine crashes while scanning some files
FIXED! Firewall blocks all the traffic in some vista PCs when checksum verification is enabled
FIXED! Some applications consume 100% CPU while CIS is installed
 Ha tudod elmondanád , hogy mit is javítottak ilyen gyorsan Huh? Hisz alig pár napja jött csak ki a 3.8-as véglegesnek mondott verzió
Elöre is köszi  Üdv  laci
Tags: 3.0 Firewall 
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.05 seconds with 22 queries.