Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 19, 2013, 12:52:58 PM

Login with username, password and session length

663039 Posts
70580 Topics
145158 Members

Latest Member: cyber33

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Magyar / Hungarian
| | | |-+  cis 3.12 firewall blokkolja a "Windows Operating System"-et
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: cis 3.12 firewall blokkolja a "Windows Operating System"-et  (Read 3317 times)
morrrgo
Newbie
*

« on: October 01, 2009, 01:12:07 PM »

Sziasztok,

router mögött vagyok, és úgy tűnik minden ok, kivéve, hogy a firewall egyfolytában blokkol bizonyos bejövő kapcsolatokat, amik mind "windows operating system" néven futnak. Van köztük TCP, UDP ICMP egyaránt.

Amióta a global rules-nél hozzáadtam a utorrenthez szükséges rule-t, azóta azon a porton (is) próbálkozik (41006).

Valakinek valami ötlet ezzel kapcsiban ?

Köszi előre is.

üdv.
« Last Edit: October 01, 2009, 01:17:34 PM by morrrgo » Logged
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

[ Visit Hungary ] www.hungary.hu

« Reply #1 on: October 15, 2009, 03:08:03 PM »

Szia!

ICMP, mint szimpla ping élet teszteléshez? (Type típusoknak mik a fedőnevei, mint típusok, ezt még nem tudom fejből..) Az fura, hogy windows oprendszert írt, nem a torrent programot. Mi alapján állítottad be a szabályt?

Többi:
1900 UDP-zik: UPnP, estleg próbálhatnád anélkül használni a routert (legtöbbnél kikapcsolható) és kikapcsolhatnád a géped szolgáltatásai (services.msc, Uninverzális...), torrent beállításai közül is - legalább napló lehet egyértelműbb - már ha boldogulsz anélkül.. Smiley.

TCP/UDP ua. torrent portra: szerintem mehetne így szimplán: BÁRMI IP (~úgy sem a routert látod, gondolj rá csak hálókártyaként)| BÁRMI PORT | 192.168.2.2 | 41006 | UDP és TCP (riasztás nem kell érvényesülésnél, legalább gyorsabb lesz).

Üdv:
Arki

Tags: 1900 torrent 41006 UDP Windows Operating System router 
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.038 seconds with 21 queries.