Author Topic: crashing every time  (Read 16529 times)

Offline jnb757

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
In depth Registry cleaner crashes every time
« Reply #15 on: March 17, 2011, 02:53:04 PM »
Same as above  XP S/P 3  works fine on my other computer... but not my dell..help    any answers???

Offline Vectronic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: crashing every time
« Reply #16 on: March 19, 2011, 08:08:21 PM »
Likewise, the default "Quick Clean" works for all 3 areas (although it seems to fail for "Privacy", but doesn't error/crash), but using the specific settings for each always crashes for Registry and Privacy at around 60 to 70%...

For the Registry area, I can make it crash even quicker, if I only select a few items ("found" or not) in the list, then it will crash between about 15 and 50%, doesn't matter what items are selected.

It's been happening for a few builds now (on two separate XP installs, same PC), two of which were 3.0.x, currently the 3.1 beta can't even get that far... it crashed (froze at the final "Saving configuration" part after the scan on reboot), now on subsequent reboots, or manually terminating the two processes, it just says "Loading..." for every area (yes I've tried "Repair"), consequently it (CSC.exe) won't terminate sometimes, so I've ended up with 2 or 3 running at the same time when trying to launch the GUI again, from then on the GUI just won't display until "Cleaner_Validator" process/service has been restarted.

Windows XP SP3 (32bit)
P4 2.6 HT Enabled
1.5GB DDR2

...and the only thing running that would effect it is CIS 5.3.1 (excluding standard Windows services, Apache httpd is the only other app running on boot-up), on the previous OS, I did try disabling CIS, and rebooting... to no avail, still crashed.

I'll attempt an uninstall/reinstall...

Edit: (also probably should have mentioned that 3.1 was installed over 3.0.x) After uninstall/reinstall, 3.1 doesn't crash for either Registry or Privacy sections, initially, or any subsequent runs.
« Last Edit: March 19, 2011, 08:22:55 PM by Vectronic »

Offline qwas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: crashing every time
« Reply #17 on: March 20, 2011, 06:31:42 AM »
comodo system cleaner 3.0.172695.53
Windows 7 x64 SP1 fully updated

registry cleaner works
privacy cleaner crashes at around 60% every time
disk cleaner crashes when i start cleaning at 0% every time

Offline Boris 3

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1351
Re: crashing every time
« Reply #18 on: April 28, 2011, 08:43:09 AM »
I very seldom use a soft cleaner on my computers because I regularly do restore of previous images to keep my computers clean.

Never mind, I decided to give CSC a try. Download and install went like a charm. But, when I wanted to do privacy cleaning (quick clean with some items unselected), CSC crashed at 65% of cleaning. So same problem as previous posters.

No special alert from Def+ (parano mode) before and during CSC crashing.

OS win XP SP3

CSC : 3.0172695.53

Boris

Offline Boris 3

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1351
Re: crashing every time
« Reply #19 on: April 28, 2011, 12:27:53 PM »
Here is the error signature :
AppName : scs.exe
AppVer : 3.0.41623.53
ModVer : 0.0.0.0
Offset : 0038b34
ModName : utilsdll.dll

The original post is from January 11, 2011 and there is still no solution offered.

Is Comodo Staff concerned by this issue?   ???

Online EricJH

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 19750
Re: crashing every time
« Reply #20 on: April 28, 2011, 06:27:35 PM »
I think there are much more chances if topic starter would make a bug report.

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek