Author Topic: Antispam not working with Antivirus  (Read 3756 times)

Offline andrewchillman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Antispam not working with Antivirus
« on: October 14, 2006, 02:19:01 AM »
OK - here's the story. I installed Comodo Antispam and after a bit of wrestling got it working OK (yes - evern with Thunderbird!). I then installed Comodo Antivirus and guess what - Antispam no longer wants to play. I now have an inbox full of garbage - but at least CAV tells me it's clean. I'm prepared to entertain the outrageous view that I may have messed up on the install and/or configuration - but I've no idea where. Any suggestions?

Thanks

Offline andrewchillman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Antispam not working with Antivirus
« Reply #1 on: October 14, 2006, 05:32:36 AM »
Talking to myself - but perhaps it may helps others who have the same problem .....

I tried various favours of reboot etc. with no joy so uninstalled AntiSpam (rebooted) and re-installed (and rebooted) and all now seems fine again. Ah - the joys of using beta software!  (:TNG)

Offline jasper2408

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 651
Re: Antispam not working with Antivirus
« Reply #2 on: October 14, 2006, 07:47:24 PM »
Same thing here. Once I uninstalled/reinstalled Antispam it started working ok.

jasper
CFP 3.0.22.327beta  CMF   Avast Pro  SAS Pro Sandboxie Win XP PRO SP2 (x32)

Offline kail

  • Mostly Benevolent
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 11277
  • The future is much like the present, only longer.
    • COMODO's free software!
Re: Antispam not working with Antivirus
« Reply #3 on: October 14, 2006, 08:15:33 PM »
I think your best course of action is to visit Comodo Support, register on their system & raise a ticket on this issue. Please post any feedback here, if you can. Thanks.
My System Details: W8Px64 with CIS 6, Firefox 26 & Becky! 2.65
Forum Policy.
____
The problem is not the problems, the problem is people's attitude towards those problems.

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com | Smf Destek