Author Topic: COMODO Internet Security 6.0?  (Read 576018 times)

Offline cheater87

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 498
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2820 on: October 06, 2012, 10:34:28 AM »
Glad to see we have a usable quarantine folder in the Firewall this time.  :)

Offline trscsaeg

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1161
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2821 on: October 06, 2012, 11:46:15 AM »
naren yes in AV but in Comodo Firewell 5.10 Clean = delete
i hope There's option to disenfection
actually clean= disinfect if possible and then quarantine if it can't disinfect in 5.10

 help.comodo.com/topic-72-1-284-2960-Run-a-Scan.html
« Last Edit: October 06, 2012, 12:18:56 PM by trscsaeg »

Offline naren

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4376
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2822 on: October 06, 2012, 02:00:57 PM »
After system start, CIS take few secs to initialize but if you hover the mouse over CIS tray icon it mentions Comodo Internet Security Premium, during initializing. It would be good if it shows CISP Initializing.

Howz this in version 6?

Mods have got 5 builds.

Is SilverLight & CD still required for Kiosk installation?
« Last Edit: October 06, 2012, 02:04:26 PM by naren »

Offline RealNature

  • Star Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1142
  • Nothing without God
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2823 on: October 06, 2012, 03:07:42 PM »


Is SilverLight & CD still required for Kiosk installation?
Good question :-TU
Asus K53U: W7U Sp1 x64bit, Mozilla Firefox Esr latest build, CIS 7 latest build.

Offline HeffeD

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 6827
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2824 on: October 06, 2012, 03:41:02 PM »
After system start, CIS take few secs to initialize but if you hover the mouse over CIS tray icon it mentions Comodo Internet Security Premium, during initializing. It would be good if it shows CISP Initializing.

Howz this in version 6?

I don't believe it says initializing when you hover over the icon. At least I've never seen it say this.

Mods have got 5 builds.

Is this a question, or a statement? Yes, we've been given 5 builds.

Is SilverLight & CD still required for Kiosk installation?

COMODO Internet Security 6.0?

Offline Maniak2000

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 508
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2825 on: October 06, 2012, 05:01:51 PM »
Has file size limit for unrecognized files upload changed?   Also, any changes to "unrecognized files" system \ module? I mean maybe we can see some data on those entries, as in when was file first uploaded, maybe estemated time untill decision is reached if the file is safe or not.     In other words  anything to help "Big list of unrecognized files, sitting there for a year already" problem I'm pretty sure many users have...................unless I'm the only one.

I know that you can add files to trusted yourself, that's not the point here.


And about AV cache, is it shared between real time and manual scan?   What I mean for example let's say after few hours from OS boot-up, real time scanner will scan some portion of the files, then if at that time you decide to run a manual scan, will (clean) files scanned by real time shield be skipped by manual scan?
« Last Edit: October 06, 2012, 05:33:45 PM by Maniak2000 »

Offline trscsaeg

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1161
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2826 on: October 06, 2012, 08:31:40 PM »
Is silverlight and dragon required to install kiosk through cis GUI in 5th build

Offline Redstraw

  • Star Group
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 269
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2827 on: October 06, 2012, 09:51:29 PM »
Is silverlight and dragon required to install kiosk through cis GUI in 5th build

See HeffeD's reply #2824 :-[

Offline trscsaeg

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1161
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2828 on: October 06, 2012, 10:37:19 PM »
See HeffeD's reply #2824 :-[
through CIS GUI on build 5. not through installation folder work around

Offline captainsticks

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 9027
    • Comodo Help
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2829 on: October 06, 2012, 11:43:37 PM »
through CIS GUI on build 5. not through installation folder work around
If you click no in the screenshot VK still opens.
A good read guaranteed.
Forum Policy - Updated on January 3, 2013
PrivDog: The Dog that not only barks at uninvited guests, but rather destroys the intruder.

Offline trscsaeg

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 1161
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2830 on: October 06, 2012, 11:57:58 PM »
Has file size limit for unrecognized files upload changed?   Also, any changes to "unrecognized files" system \ module? I mean maybe we can see some data on those entries, as in when was file first uploaded, maybe estemated time untill decision is reached if the file is safe or not.     In other words  anything to help "Big list of unrecognized files, sitting there for a year already" problem I'm pretty sure many users have...................unless I'm the only one.

I know that you can add files to trusted yourself, that's not the point here.


And about AV cache, is it shared between real time and manual scan?   What I mean for example let's say after few hours from OS boot-up, real time scanner will scan some portion of the files, then if at that time you decide to run a manual scan, will (clean) files scanned by real time shield be skipped by manual scan?
bump

Offline naren

  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 4376
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2831 on: October 07, 2012, 07:05:54 AM »
In 5.10, if the option "Run the installer outside the sandbox" is unchecked, the installers will automatically run inside the sandbox. For the notification you get the same alert as autosandbox. I mean the alert is same & you cannot identify if it was the normal autosandbox alert or an alert for elevated privilege rights i.e an installer automatically sandboxed.

In version 6, is the alert different? I hope so & it would be good.

Offline pintas

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 102
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2832 on: October 07, 2012, 08:24:57 AM »
If you click no in the screenshot VK still opens.


Will it work with Comodo's IceDragon as well??

Offline captainsticks

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 9027
    • Comodo Help
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2833 on: October 07, 2012, 08:32:12 AM »
Will it work with Comodo's IceDragon as well??
Hi pintas,
No it will require Dragon at this stage opening through the GUI.
A workaround found posted here by HeffeD.
A good read guaranteed.
Forum Policy - Updated on January 3, 2013
PrivDog: The Dog that not only barks at uninvited guests, but rather destroys the intruder.

Offline pintas

  • Comodo Loves me
  • ****
  • Posts: 102
Re: COMODO Internet Security 6.0?
« Reply #2834 on: October 07, 2012, 08:43:27 AM »
hummm... not my favorite workaround.

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com | Smf Destek