Welcome, Guest. Please login or register.
March 21, 2010, 01:05:17 PM

Login with username, password and session length

373462 Posts
41428 Topics
94167 Members

Latest Member: DuaniakinoDag

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  Magyar / Hungarian
| | | |-+  Hungarian
« previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Hungarian  (Read 92535 times)
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

[ Visit Hungary ] www.hungary.hu

« on: October 21, 2006, 03:47:01 PM »

Hey, can you open a Hungarian topic as well, please? I'd also need the followings:
possibility for a translate;
ad logos for firewall for home pages;

Thanks in advance!

Ark

Bátran lehet ide írni magyar nyelven!
« Last Edit: January 04, 2007, 02:47:23 PM by Arkangyal » Logged

Got my own war against my own ISP.. u'd better forget about changing adsl modems ^^.
Aw.. what was that blue screen of death..: BSOD Viewer!
an-dee
Newbie
*

« Reply #1 on: January 05, 2007, 02:57:47 AM »

Kb 2 hete használom a progit, tegnap vettem a fáradságot és a network monitornál kitöröltem mindent és felépítettem 0-ról a szűrést. Mivel informatikával foglalkozom nem volt nehéz Smiley összesen 7 szabály van. Ha bárkinek segítségre van szüksége szivesen segítek és elmagyarázom hogy hogy a legegyszerübb beállítani ezt a részt. Emelett jó lenne ha a help-ben lenne egy port magyarázat, természetesen ebben is tudok segíteni. Sőt Arkangyal, a fejlesztők felé is lenne javaslatom, nem tudom, hogy ezt hol milyen formában tudnám megtenni.

üdv
An-Dee

Hivatalos NOD32 viszonteladó iVision Design Studio
kerek78
Newbie
*

« Reply #2 on: January 05, 2007, 03:57:21 AM »

Sziasztok!

Én igazából tanácsot szeretnék kérni tőletek. Nem túl régóta van netem aztán most kezdek ismerkedni különböző dolgokkal,fogalmakkal... Ez a tűzfal téma még teljesen kínai nekem. A 2.4.2.102 Beta Comodo van a gépemen. Sajnos az általatok használt kifejezések még elég érthetelennek tűnnek számomra. Mi az amit első lépésben tenni kell egy ilyen tűzfal beállításakor? Vagy inkább ne is piszkáljak hozzá? Szívesen várom bárkinek a segítségét és tanácsát...Előre is köszi.
an-dee
Newbie
*

« Reply #3 on: January 05, 2007, 04:07:19 AM »

Hali, szerintem nem árt ha az ember alapvető dolgokkal tisztában van: protikolok, portok, mi a tűzfal stb.

Ezek után lehet nekiállni beállítani a tűzfalat.

üdv
an-dee

Hivatalos NOD32 viszonteladó iVision Design Studio
rodimus
Comodo Family Member

Death of God

« Reply #4 on: January 05, 2007, 11:09:31 AM »

Kb 2 hete használom a progit, tegnap vettem a fáradságot és a network monitornál kitöröltem mindent és felépítettem 0-ról a szűrést. Mivel informatikával foglalkozom nem volt nehéz Smiley összesen 7 szabály van. Ha bárkinek segítségre van szüksége szivesen segítek és elmagyarázom hogy hogy a legegyszerübb beállítani ezt a részt. Emelett jó lenne ha a help-ben lenne egy port magyarázat, természetesen ebben is tudok segíteni. Sőt Arkangyal, a fejlesztők felé is lenne javaslatom, nem tudom, hogy ezt hol milyen formában tudnám megtenni.

üdv
An-Dee

Én például mindig bezárom a system és az svchost kimenőket a  Kapcsolatoknál  Smiley

Portok beállításához itt van egy leírás, ez alapján kicsit átláthatóbb lesz remélem másoknak.
http://bcdc.dccafe.org/BCDC/Pages/faq.asp?mode=question&p=6&q=34
« Last Edit: January 05, 2007, 11:23:16 AM by rodimus » Logged
tgeri
Newbie
*

« Reply #5 on: January 10, 2007, 01:53:11 PM »

Hello!

Az miért lehet, hogy ha fut comodo és belső hálóról FTP-vel tölt le valaki tőlem, akkor 40% körül ingadozik a procihasználat és a szokásos 8 mega helyett csak 1-3 megával megy a dolog?

Ha akár a letöltés közben kilövöm comodo-t visszaáll minden. Hmm?

Előre is thx,
TG

UI: amúgy király a program!
Arkangyal
"There is nothing impossible to him who will try." - Alexander The Great, ancient Greek King of Macedon, 356 BC-323 BC.
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #6 on: January 11, 2007, 05:34:12 AM »

Hali TG,

Próbáltad már megbízható zónához hozzáadni és a visszakeresés opciókat kikapcsolni?

Ark
« Last Edit: September 18, 2007, 12:52:43 PM by Arkangyal » Logged

Got my own war against my own ISP.. u'd better forget about changing adsl modems ^^.
tgeri
Newbie
*

« Reply #7 on: January 11, 2007, 01:26:47 PM »

Ezeket hol találom?
Azt a gépet kellene megb. zónához adnom, ahonnan töltenek rólam?
dr.kovacs
Newbie
*

« Reply #8 on: January 11, 2007, 04:09:55 PM »

Security/Define a new trusted network

más...

lesz már 2.4-es végleges verzió?

mára igérték, nem?

üdv!
dr.kovacs
Newbie
*

« Reply #9 on: January 11, 2007, 04:14:35 PM »

Egy kis helpet kérnék én is.

Kezdő vagyok a témában (tűzfal).

Most akarom újrarakni a winfost, a tűzfalat mikor érdemes felrakni (telepités után vagy ha már fegörcsöltem rá a progikat)?

ftp szerverhez milyen szabájok kellenek hogy menjen rendesen? Bejelentkeznni be lehet rá, de a listát már nem tölti le.
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #10 on: January 12, 2007, 05:43:32 PM »

18.-ára lett kitűzve az új időpont, szerintem akkor tényleg ki is adják.
-
A tűzfalat érdemes elsőnek felrakni + gépet újraindítani, csak utána vírusírtót, stb.
-
Mikor azt akarjátok megtudni, hogy milyen szabályok kellenek és tűzfal probléma lehet, akkor a naplót kell megnézni először. Az úgy is beszámol róla, hogy mi volt blokkolva Smiley.
-
Azt írtad, hogy belső hálóról (192.168.1.1-192.168.255.255) töltenek, így a megbízható zóna varázslóval elvileg ezt simán megcsinálhatod. Az gyakorlottaknak való misc' opcióknál találsz visszakeresési funkciókat.

Doki
Newbie
*

« Reply #11 on: January 15, 2007, 03:40:20 PM »

Üdv!

Remélem tényleg kijön 18-án a végleges 2.4-es verzió! Smiley Ja igen, gratulálok és egyben szeretném megköszönni is a myagarítást! Smiley (S)
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #12 on: January 15, 2007, 03:46:10 PM »

Köszi, bízom benne  Wink!

zvaragabor
Comodo Loves me

« Reply #13 on: January 17, 2007, 09:57:44 AM »

Hi! a 2.4 az már magyarul fog megjelenni? És a nyelvi fájl az külön lesz, vagy már benne a programban?
Arkangyal
Global Moderator
Comodo's Hero

« Reply #14 on: January 17, 2007, 10:52:02 AM »

Hi! a 2.4 az már magyarul fog megjelenni? És a nyelvi fájl az külön lesz, vagy már benne a programban?

Nem tudok 100%-os választ adni. Ami most előttünk van, arról valószínűleg te is tudsz: félig angol/magyar telepítő és magyar nyelvű program. Előfordulhat - mivel léteznek ún. "addon"-ok -, hogy letölthető lesz külön nyelvi "addon"-ként. Szerintem választható lesz a félig-magyaros letöltés.

Tags:
Pages: [1] 2 3 ... 11 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in -0 seconds with 19 queries.