Author Topic: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access  (Read 67797 times)

Offline postacinedim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Google Chrome doesn't work when Comodo Antivirus mode is on access. When on access mode, Chrome opens but when I tried to open a web site it doesn't load. But it loads suddenly when I change Comodo's mode to disable. So definetly it happens because of Comodo Antivirus for Mac.

I use Mac OS X Lion and latest version of Chrome.

Offline Antivirus fanatic

  • Comodo Member
  • **
  • Posts: 33
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #1 on: December 09, 2011, 02:46:38 PM »
Comodo Antivirus for MAC when set to on access does not stop chrome from loading webpages on my MAC, but I am running snow leopard 10.6.8, MAC OS X Lion is quite a new operating system so it may take a while for Comodo to get all of the bugs out of Comodo Antivirus for MAC. Try uninstalling Comodo then reinstall it again.

Offline boyd

  • Comodo Staff
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #2 on: December 16, 2011, 05:37:50 AM »
Hi postacinedim,

Thanks for your information.

We have located and fixed the bug.

The problem will disappear in the new release version.

Offline postacinedim

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #3 on: December 17, 2011, 07:18:28 AM »
Thanks for fix, I am happy to help. :)

Offline pghpdsgt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #4 on: December 21, 2011, 01:16:04 PM »
I have just started using Comodo AV and I have noticed that Chrome is taking longer to load, I turn the Comodo off and Chrome speeds back up
I am running Lion 10.7.2
Chrome 16.0.912.41 beta
Comodo for Mac 1.1.214829.106

Offline Chiron

  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 11120
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #5 on: December 21, 2011, 06:11:47 PM »
Did you have the problem mentioned here before the update?

Offline pghpdsgt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #6 on: December 21, 2011, 09:57:55 PM »
No, I have actually tested this and if I have the Comodo in Stateful or On Access, Chrome take forever to load, Disable the Comodo and Chrome is as fast as normal.


Offline pghpdsgt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #7 on: December 21, 2011, 09:59:12 PM »
I also checked for an update of Comodo and it is the most recent version.

Offline wasgij6

  • Volunteer Moderator
  • Global Moderator
  • Comodo's Hero
  • *****
  • Posts: 3908
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #8 on: December 21, 2011, 10:04:07 PM »
boyd from comodo said the problem would be fixed in the new release version but it hasnt been released yet that im aware of
| Win 8.1 Pro (x64) | UAC Disabled | CFW 7.0.317799.4142 | Intel i7 4770k | Asus Maximus VI Formula Mobo | Asus GeForce GTX 780 | G.Skill TridentX 16gb RAM | Samsung 840 Pro SSD |

Offline AdamDionne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #9 on: May 22, 2012, 12:24:13 PM »
I am still seeing this problem in the latest release of CAVM.

If I use Chrome and have Comodo on any Security Level other than "Disabled", I am seeing massive slowdowns.  Firefox is not affected by this.  As soon as I turn Comodo to disabled, my speed returns to normal.  I have included links to speedtest results below.

Chrome with CAVM active: http://www.speedtest.net/result/1965697129.png
Firefox with CAVM active: http://www.speedtest.net/result/1965692396.png
Chrome with CAVM disabled: http://www.speedtest.net/result/1965731014.png

I am using Mac OSX 10.7.4 and Chrome v20.0.1132.11 beta with CAVM v1.1.214829106.

Offline Xmodu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #10 on: October 26, 2012, 03:10:20 PM »
I have OSX 10.7.5 and last version of Comodo AV. Chrome is really too slow. I noticed that the process of Chrome and much larger than normal. Other browsers are not affected by the problem.

Bye Bye

Offline RedEG6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #11 on: November 01, 2012, 09:22:03 PM »
seems that i'm not the only one with this problem. using Chrome right now with CAVM disable and Chrome is working as expected. a while ago it wasn't when CAVM is enabled.

this bug definitely has not been fixed yet.

Offline ovizii

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #12 on: January 01, 2013, 11:54:26 AM »
Just to confirm the problem still persists with Chrome Version 24.0.1312.45 beta and Comodo Antivirus 1.1.214829.106

Chrome slows down to a crawl and even after a few hours only a few tabs/pages load. Scrolling up/down any page is random. If I disable Comodo Antivirus it immediately starts working.

Btw. it would be very nice if the about screen of comodo would allow me to copy/paste the text i.e. the version number (I had to type it in this thread instead of copy/paste)

Offline mikewest

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Chrome Doesn't Work When Comodo Antivirus Mode is On Access
« Reply #13 on: January 19, 2013, 07:08:38 PM »
Just built a new MBPro w/10.8.2.  Decided to try CAVM after hearing some good things at work.  With CAVM enabled (stateful or on-access) Chrome is unusably slow.  No video playback, noticeably slower page loads.   I don't see how this is a viable tool as-is.

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com | Smf Destek