Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 25, 2013, 06:57:47 AM

Login with username, password and session length

664044 Posts
70630 Topics
145258 Members

Latest Member: AmelieKMF

Search:     Advanced search | Tag Cloud
+  Welcome to the Comodo Forum
|-+  International Comodo Forums
| |-+  International Comodo Forums
| | |-+  ελληνικά / Greek
| | | |-+  Προβλημα με το Globe troter tns Cosmo :(
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Προβλημα με το Globe troter tns Cosmo :(  (Read 6945 times)
fairydust
Newbie
*

« on: April 01, 2008, 03:58:16 PM »

Γεια σας καλοι μου φιλοι. Εχω ενα σοβαρο προβλημα.Μια φιλη μου (με εχετε ξαναβοηθησει ως Solong και ως Panayiota Smiley)  εκανε μια συνδεση στην Cosmote,wireless και τις εδωσαν ενα ασυρματο router (?) που δεν συνδεετε μεσω τηλεφωνου αλλα μεσω ασυρματου δυκτιου με καρτα SIM (ελπιζω να εγινα κατανοητη γιατι δεν ξερω και πολλα) λοιπον εκτος του οτι μου απενεργοποιησε απο μονο του τον εποπτη δυκτιου του comodo ενεργοποιησε το windows firewall.Προσπαθησα να απενεργοποιησω το windows firewall kai ενεργοποιησα τον εποπτη δυκτιου αλλα ενω εκανε την συνδεση,δεν μπορουσα να μπω στο internet λογω low connectivity.Εντελει αναγκαστηκα να απεγκαταστησω το Comodo και ετσι μονο δουλεψε.Τωρα θα προσπαθησω να το ξαναεγκαταστησω αλλα δεν νομιζω να κανω τιποτα.Νιωθω ενα κενο χωρις αυτο.Εχει κανεισ ιδεα για το τι λεω και μηπως μπορει να με βοηθησει;
fairydust
Newbie
*

« Reply #1 on: April 01, 2008, 04:35:03 PM »

επεστρεψα μαζι με το Comodo μου τωρα  Kewl δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα το περασα μεσα ως trusted application και δειχνει οτι εκανα καλα .. Εκανα;   

(M) και ας ειμαι παντρεμενη  Tongue
Tags:
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

SSL Certificate Free Virus Removal Firewall
Page created in 0.075 seconds with 21 queries.